Neti Sandu spune care este zodia care cheltuie cei mai mulți bani. Cine sunt și cei mai responsabili nativi

26 aug. 2021
Neti Sandu spune care este zodia care cheltuie cei mai mulți bani. Cine sunt și cei mai responsabili nativi
Sursa foto: Pixabay

Neti Sandu, specialistul în astrologie a vorbit despre tendințele financiare și care sunt zodiile predispuse la cheltuieli sau economii mari în această perioadă. De asemenea, cum unii sunt mai cumpătați ea a dezvăluit și nativii care sunt mai economi și preferă să-și pună bani deoparte.

Campionul cheltuielilor

De departe zodia care cheltuiește cel mai mult este Berbecul pentru că nativii născuți sub acest semn vor „repede, mult și acum”, fără să se gândească la ziua de mâine, spune Neti Sandu.

„Campionul, ca sa zic așa, este berbecul, pentru că el vrea repede, mult și acum. El cheltuiește ce are acum, nu se mai gândește ce mănâncă mâine, pentru că el are capacitatea și energia să facă bani din mers, mai ales că în casa banilor lui e taurul. Venus, ca patroană a banilor, în casa banilor, și el știe că de undeva trebuie să pice bani, de asta e cheltuitor suprem.”

Zodia responsabilă cu banii

În ceea ce privește zodiile responsabile cu banii, Taurul este „casa astrologică a banilor” urmat de Săgetător, bancherul zodiacului, care face rost de bani și îi investește. De asemenea, Capricornul aleargă și el toată viața după bani și cu cât înaintează în vârstă cu atât va câștiga mai mult. Spre deosebire de Berbec, nativii Capricorn nu vor fi așa cheltuitori.

„Zodia care e responsabilă cu banii e zodia Taurului, a doua zodie la catalog, care e casa astrologică a banilor. După aceea mai avem zodia Săgetătorului, care îl are ca patron pe Jupiter, care este bancherul zodiacului și atunci Săgetătorul o să știe de-a lungul vieții să facă rost de bani, cum învață să facă asta, și el mai are avantajul că spre deosebire de celelalte zodii sare cam cinci etape și în felul ăsta el arde etapele, se duce direct la țintă, face rost de bani și apoi îi ține, îi investește, știe să jongleze cu ei.

În același timp, îl avem pe Capricorn, care tot așa, toată viața, va munci să facă rost de bani. Cu cât înaintează în vârstă va câștiga și mai mulți bani și se gândește întotdeauna, spre deosebire de Berbec, să rămână câțiva bani și de pâine.”

Ce zodie muncește și economisește

Unele zodii, ceva mai cumpătate, muncesc și pun deoparte, gândindu-se și la viitorul familiei. Racul, cu o afinitate mare pentru sectorul financiar este cel mai econom, urmat de cei născuți sub zodia Fecioarei. Aceștia din urmă nu cheltuiesc banii pe orice pentru că știu cât de greu se câștigă aceștia.

„Mie mi se pare că prima zodie care face asta e Racul, pentru că el muncește, economisește, ca să îi ajungă energia să facă rost de bani, o are patroană pe Luna, care este patroana nocturnă a Taurului, zodiac banilor, Deci, are o afinitate cu segmentul financiar și este și econom.

După aceea, Fecioara. Muncește foarte mult, e conștiincioasă, e perseverentă, foarte meticuloasă și se ocupă permanent de binele familiei, ca să facă rost de bani să îi fie bine familiei. Dar, în același timp e foarte econoamă, nu dă banii pe orice. Dacă au o pâine proaspătă și una veche, întâi o mănâncă pe aia veche. Nu vrea să arunce, că știe cât de greu a muncit.”