Motivul real pentru care Mihai Gâdea a dat-o afară pe Diana Șoșoacă de la Antena 3. În paralel, Ciutacu l-a scos din platoul RTV pe Cumpănașu

Motivul real pentru care Mihai Gâdea a dat-o afară pe Diana Șoșoacă de la Antena 3. În paralel, Ciutacu l-a scos din platoul RTV pe Cumpănașu
Mihai Gâdea și Diana Șoșoacă s-au contrat în timpul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3

Seara de luni a fost una bogată pentru televiziunile de știri. Și asta datorită personajelor controversate, care aduc multă audiență, făcând constant circ. Nici de data aceasta nu au dezamăgit, dar se pare că nici moderatorii nu au mai putut tolera derapajele lor. În rolurile principale: Mihai Gâdea și Diana Șoșoacă la Antena 3 și Victor Ciutacu și Alexandru Cumpănașu la RTV.

Diana Șoșoacă este o prezență constantă la Antena 3. Aceasta vorbește fără oprire, aduce acuzații pe bandă, îi jignește pe ceilalți invitați și nu are respect nici măcar pentru moderatori. De data aceasta, victimă i-a picat chiar Mihai Gâdea, pe care la final senatoare AUR l-a acuzat că ar abuza-o emoțional. După pauza de publicitate, ea nu a mai revenit în platou.

Realizatorul Antena 3 este recunoscut pentru faptul că acesta nu tolerează insultele, mai ales la adresa sa și nu este prima dată când dă pe cineva afară din platou. Și Ionel Dancă, fostul șef al cancelariei premierului (Ludovic Orban) a fost invitat afară tot după o seri de replici caustice.

Dialogul viral dintre Mihai Gâdea și Diana Șoșoacă de la Sinteza Zilei

Mihai Gâdea: Doamna avocat, cu toată dragostea, întrebările în această emisiune le pun eu.
Diana Şoşoacă (către un medic din platou): Mai sunt cazuri de gripă, că nu se mai vorbeşte?

Mihai Gâdea: Doamna senator!
Diana Şoşoacă: Da.

Mihai Gâdea: Ce mai faceţi?
Diana Şoşoacă: Foarte bine, mulţumesc, mă interesa şi pe mine să pun nişte întrebări, eu nu ştiu unde este gripa.

Mihai Gâdea: Da, eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată.
Diana Şoşoacă: Dar eu chiar vreau să ştiu.

Mihai Gâdea: Ascultaţi puţin. Să ştiţi o chestie, la o doamnă, e uşor neplăcut, şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte. Este o chestie lipsită de politeţe şi de ştaif.
Diana Şoşoacă: Domnule Gâdea…

Mihai Gâdea: Da, doamna senator.
Diana Şoşoacă: Cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră.

Mihai Gâdea: Ia să vedem, doamna senator, cum? Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul, să ştiţi că vă opresc şi microfonul.
Diana Şoşoacă: Nicio problemă, este Antena 3, unde oricum se opreşte microfonul şi, oricum, de-a lungul anului trecut, am avut parte de un abuz psiho-emoţional.

Mihai Gâdea: Se vede că sunteţi abuzată, să ştiţi, se vede, sunteţi abuzată masiv.

Scandal imens și la RTV între Alexandru Cumpănași și Victor Ciutacu. A curs cu acuzații grave

După acest dialog, Diana Șoșoacă a părăsit platoul Antena 3 și probabil o vom vedea făcând circ total la RTV, de unde a fost dat afară simultan Alexandru Cumpănașu. Acesta a pornit un război cu Victor Ciutacu și ambii și-au adus acuzații extrem de grave. Mai exact că ar fi încasat mită.

Totul a început de la dezvăluirea realizatorului RTV legată de existența unei plângeri penale a unei femei care i-ar fi dat lui Cumpănașu 40.000 de euro pentru campania sa electorală, doar că banii nu ar fi fost nici declarați, nici înregistrați. La acel moment, unchiul Alexandrei Măceșanu s-a enervat și l-a acuzat pe Victor Ciutacu de același lucru. Acesta a mai spus și că femeia care i-a adus acuzațiile face video-chat și se află în Italia, unde ar fi fugit.

Victor Ciutacu și Alexandru Cumpănașu și-au adus acuzații grave în direct la RTV

Victor Ciutacu i-a spus lui Alexandru Cumpănașu că este ”obsedat sexual” și apoi l-a scos din emisiune, fiind foarte nervos. Soția lui Alexandra Cumpănașu a postat și ea pe facebook un text în care a spus că se simte abuzată de RTV din cauza dezvăluirilor false pe care le tot înaintează despre soțul său și că ea este foarte fericită alături de el.

Dialogul dintre Alexandru Cumpănași și Victor Ciutacu, redat de aktual24.ro

Alexandru Cumpănașu: Mergem pe barfe? Ai luat 20.000 de euro o spaga de la nu stiu ce privatizare?”

Victor Ciutacu: Si ce daca a facut videochat, tu ai facut mai videochat decat ea cand ai trimis penisul unei femei maritate. Las-o naibii de treaba.

Alexandru Cumpanasu: Tu nu ai nicio informatie concreta.

Victor Ciutacu: Ba da, am o plangere penala ca ai luat 40.000 de euro la plic.

Alexandru Cumpanasu: E o femeie care face videochat si care a fugit din tara.

Victor Ciutacu: Si ce daca a facut videochat, tu ai facut mai videochat decat ea cand ai trimis penisul unei femei maritate. Las-o naibii de treaba.

Alexandru Cumpanasu: Eu nu ma iau de amantele tale. Adica cine te crezi tu?

Victor Ciutacu: Bai, ai fost vreodata la curve cu mine ca sa vorbesti de amantele mele? Nu iti e rusine?

Alexandru Cumpanasu: Da` tie nu iti e rusine sa vorbesti cu mine asa? Da pana cand?

Victor Ciutacu: Nu mie imi depune lumea plangeri penale ca iau bani la plic, nu eu trimit penisul la femei. Nu iti e rusine?

Victor Ciutacu: Tu ti-ai facut publica viata privata. Ti-ai expus sotia si copiii unor mizerii, de obsedat sexual. Asta ai facut.

Alexandru Cumpanasu: Ce ai facut, ma?

Victor Ciutacu: Scoateti-l, ma, pe asta afara din direct!