Ministrul celebru care ar fi fost iubitul lui Denise Rifai. Cu cine este vedeta Kanal D acum? A recunoscut public că iubește

02 iun. 2021
Ministrul celebru care ar fi fost iubitul lui Denise Rifai. Cu cine este vedeta Kanal D acum? A recunoscut public că iubește
Denise Rifai prezintă la Kanal D emisiunea 40 de întrebări

Denise Rifai este astăzi vedetă în toată regulă. După aproape zeci ani petrecuți la Realitatea Tv, aceasta are acum un contract consistent cu Kanal D și o emisiune urmărită de un public extrem de numeros. Și tocmai pentru că popularitatea ei este în creștere, fanii au vrut să știe cine este iubitul ei.

Doar că Denise Rifai este foarte rezervată atunci când vine vorba despre viața ei sentimentală. În urmă cu câțiva ani era, însă mult mai deschisă pe acest subiect. În perioada în care era doar reporter la Realitatea Tv, ea a avut o relație foarte strânsă și de durată cu fostul ministru al Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici. Acesta era divorțat la acel moment.

Cine este actualul iubit al lui Denise Rifai?

Cei doi mergeau de multe ori împreună la evenimente și chiar au fost suprinși și de paparazzi de câteva ori. Politicianul nu a mai prins listele la aceste alegeri parlamentare, dar spera să ajungă chiar președinte al PSD și candidat la prezidențiale. Din păcate, eliminarea Vioricăi Dăncilă din peisajul politic a însemnat și eliminarea sa.

În momentul de față, conform surselor voceabanilor.ro, Denise Rifai ar avea un iubit, pe care îl ține secret, dar care este persoană publică.

„Am inima plină de iubire. Și iubesc. În multe, multe feluri!”, a spus ea într-un interviu recent pentru Viva.

Mai mult decât atât, întrebată dacă a avut vreodată relații cu politicieni, vedeta Kanal D nu a negat, dar a încercat să ocolească elegant răspunsul, în contextul în care erau numeroase articole care-l prezentau pe Teodorovici ca fostul ei iubit.

„Noroc că am avut și am o viață cuminte și așezată. Și mă bucur mult că am reușit să o țin pentru mine! Există un strop de adevăr, și anume iubesc atât de mult politica, încât asocierea cu un om politic e ceva aproape firesc”, a răspuns Denise Rifai.

Ce-și dorește Denise Rifai de la un bărbat

Denise Rifai a spus și ce își dorește de la un bărbat, cum este omul ideal pentru ea și dacă își dorește sau nu copii. Vedeta probabil l-a descris pe actualul său iubit sau poate doar i-a transmis un mesaj legat de ceea ce și-ar dori de la el. Cert este că răspunsurile ei au fost foarte inteligente și probabil reprezintă dorința multor femei puternice și inteligente.

Denise Rifai a lucrat aproape 10 ani la Realitatea Tv

Să fie Bărbat, adică vertical și curajos. Să fie un om bun și generos și să fie mai inteligent ca mine. Să aibă el răspunsurile sau soluțiile la întrebările și problemele unde eu nu văd variantele. Și să am încredere că, atunci când pun capul pe pernă seara, el știe ce eu nu știu. Și îmi plac bărbații care aduc flori femeii de lângă el! Bărbatul trebuie să-mi deschidă ușa cu un braț de flori!”, a spus vedeta Kanal D despre bărbatul visurilor ei.

Cât despre dorința de a fi mamă…

„Cu multă onoare! Mi-ar plăcea tare mult ca într-o zi să fiu mamă și mi-ar plăcea la fel de mult ca într-o zi să pot să-mi întemeiez o familie. În cel mai tradițional mod posibil. Și mi-ar plăcea să am chiar mai mulți copii. Însă cel și cel mai mult îmi doresc să fiu mamă de băiat. Să las și eu în urma mea măcar un Bărbat, că și așa e un deficit atât de mare de bărbați pe lumea asta. E ca o datorie a mea de femeie!

Dar viața nu e întotdeauna doar cum ți-o dorești, iar dacă nu e scris să am copii, nu va fi cu supărare. Anii trec cu o viteză uluitoare și nu știu ce va fi. Încerc să las ceva bun în urma mea în fiecare zi și am alături o mână de oameni care îmi sunt prieteni și cu care trec prin viață foarte frumos”, a spus celebra jurnalistă.