Lecție de viață. Replica virală a Adelei Popescu la poscastul lui Mihai Morar. A ajuns în trending Youtube

21 feb. 2021
Lecție de viață. Replica virală a Adelei Popescu la poscastul lui Mihai Morar. A ajuns în trending Youtube
Adela Popescu și Mihai Morar, la podcastul Fain și simplu

Mihai Morar a fost nevoit să renunțe la emisiunea sa de la Antena Stars, „Răi, da’ buni” în luna aprilie a anului trecut, dar recent a dat lovitura cu podcastul său Fain & Simplu lansat în acest an. Ediția cu numărul 7, în care a avut-o invitată pe Adela Popescu a fost cu noroc pentru că l-a așezat direct în trending Youtube, pe locul 20.

„Am oprit la Cluj, la “Emozia Fain și Simplu” pentru a sărbători bucuria că ultimul episod din “Fain & Simplu Podcast” a intrat în TOP 20 TRENDING pe YouTube. Nu am sperat vreodată la asta. Nu credeam că e locul acestui proiect acolo. Dar voi mi-ați arătat că poți face VIRAL DIN NORMAL. Că se poate în “trending” și cu bun-simț. Mulțumesc Adela Popescu încă o dată pentru NORMAL”, a scris Mihai Morar pe facebook.

Podcastul de aproape două ore reprezintă o adevărată lecție de viață și a strâns deja aproape 400.000 de vizualizări în doar trei zile. Mai mult decât atât, replica Adelei Popescu, în care explică de ce este atât de fericită cu soțul său, Radu Vâlcan, căruia îi va dărui cel de-al treilea copil, a făcut turul rețelelor de socializare.

Replica virală a Adelei Popescu

Mihai Morar și Adela Popescu au devenit astfel virali și zecii de mii de români au distribuit clipul cu cei doi. Vedeta Pro Tv a prezentat practic bărbatul pe care orice femeie și l-ar dori în viața ei.

”Radu, de la început, m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deşteaptă şi cea mai importantă. Ori eu cu aceste trei calități bine împământenite în mine, am putut și simt că pot face orice în viață. Pentru că de fapt tu nu ai nevoie de un bărbat, care să crezi că-ți va rezolva problemele și că-ți va face o viață frumoasă. Ideea este ca el să te facă să crezi că tu poți asta. Radu m-a făcut să fiu o soţie bună prin faptul că m-a valorizat, m-a pus pe un piedestal”, a spus Adela în podcastul podcastul lui Mihai Morar, „Fain & Simplu”.