Mihai Bobonete, noi detalii despre plecarea lui Florin Călinescu de la PRO TV: „De luni încep filmările”

02 aug. 2021
Mihai Bobonete, noi detalii despre plecarea lui Florin Călinescu de la PRO TV:
Mihai Bobonete

Mihai Bobonete este poate cea mai populară figură din serialul de maximă audiență, Las Fierbinți. Acesta lucrează de mai bine de zece ani la PRO TV și a bifat colaborări cu trustul de presă și pe alte proiecte. În plus, are și un podcast, care pare a fi cel mai de succes dintre toate podcasturile de pe piață, dacă analizăm numărul vizualizărilor.

În acest context, au apărut tot felul de zvonuri legate de plecarea lui Florin Călinescu de la Românii au talent. Mai exact că managementul l-ar fi forțat practic să plece și asta pentru că avea și un înlocuitor pentru el, în persoana chiar a lui Mihai Bobonete.

A primit Mihai Bobonete propunerea anului de la PRO TV?

Acesta a fost întrebat dacă într-adevăr el va fi cel mai nou membru al juriului al emisiunii care de 11 ediții a acaparat audiențele. Actorul a dezvăluit că nu știe nimic despre acest subiect și că momentan se află în vacanță.

Mai mult, el a dat și informații suplimentare, legate de de ce va face în următoarea perioadă. Mai exact de luni va începe filmările pentru noul sezon din Las Fierbinți.

Însă nu este exclus ca acesta să primească o ofertă de nerefuzat de la PRO TV. Și Cătălin Botezatu ar fi fost în cărți pentru locul lăsat liber de Florin Călinescu, dar momentan oficialii postului nu au oferit niciun detaliu pe acest subiect.

Florin Călinescu șterge pe jos cu PRO TV

Ei doar au transmis că în această perioadă se negociază contractele pentru noul sezon de la Românii au talent și este normal să apară tot felul de speculații în spațiul public. Însă Florin Călinescu a ținut să preciezeze că managementul actual a îngropat postul de televiziune, așa că este greu de crezut că va mai reveni în aceeași postură.

Florin Călinescu

“Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature.

Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul PRO nu mai există!

Nu am obosit de atâta PRO TV pentru că atunci când mă duc la muncă eu nu mă uit la siglă. Este curios pentru mine pentru că pot să-mi închipui doar eu. Era un lucru făcut de la început pentru un telespectator pe care nu îl cunoșteam, dar îl știam și asta a făcut să țină ani de zile.

Acum este vorba doar despre puterea unui brand de telecomandă care merge dintr-o inerție. De altfel, fisurile au început să apară pe ici pe colo”, spunea Florin Călinescu la Aleph News în urmă cu câteva săptămâni.