EXCLUSIV. Cine ar urma să-i ia locul lui Cătălin Botezatu ca jurat la Bravo, ai stil! Celebrities. Lista scurtă a producătorilor

01 aug. 2021
EXCLUSIV. Cine ar urma să-i ia locul lui Cătălin Botezatu ca jurat la Bravo, ai stil! Celebrities. Lista scurtă a producătorilor
Cătălin Botezatu

Filmările la Bravo, ai stil! Celebrities, emisiunea de fashion prezentată de Ilinca Vandici, urmează să înceapă în scurt timp, iar singura necunoscută rămâne cine va fi juratul surpriză. Cătălin Botezatu a anunțat că se retrage din proiect și va avea rubrica lui la Teo Show. Așadar continuă colaborarea cu Kanal D pe același onorariu.

Totuși locul său la masa juriului Bravo, ai stil! Celebrities era unul foarte important și toată lumea se întreabă cu ce surpriză vor veni producătorii pentru a acoperi golul lăsat de renumitul designer.

Cine i-ar putea lua locul lui Cătălin Botezatu la Bravo, ai stil! Celebrities

Conform surselor VoceaBanilor.ro, pe lista scurtă a producătorilor s-au aflat mai multe nume, iar favorit să semneze cu Kanal D ar fi fotograful de fashion, Tibi Clenci. Dana Budeanu ar fi fost și ea în cărți, însă negocierile cu aceasta sunt greu de dus, în contextul în care ea s-a axat mult pe aplicația ei și multe dezvăluiri de ordin politic.

Alin Gălățescu și Ovidiu Buță sunt și ei pe lista juraților, ambii fiind apreciați de industria de modă din România. Și Stefan Farrel, fostul iubit al Biancăi Rus ar fi fost luat în calcul la un moment dat.

Cine sunt noile concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities

În scurt timp, cei de la Kanal D vor face anunțul mult așteptat, însă până în momentul de față, sursele VoceaBanilor.ro susțin că toate numele menționate au fost luate în calcul pentru a acoperi golul lăsat de Cătălin Botezatu. Nu este exclus nici să avem patru membri la masa juriului. Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu continuă să aibă același rol în show.

Noile concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities, anunțat deja de Kanal D, sunt: Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon și Otniela Sandu (foste concurente Ferma), Mădălina Pamfile, Ruxi și Sensy. Se anunță o ediție incendiară, dar rămâne de văzut dacă va avea același succes fără Cătălin Botezatu în prim plan.