Mihaela Rădulescu s-a despărțit de Felix Baumgartner? Dovada care va opri toate speculațiile

04 aug. 2021
Mihaela Rădulescu s-a despărțit de Felix Baumgartner? Dovada care va opri toate speculațiile

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu au mai fost văzuți prea des împreună, așa că fanii au intrat la bănuieli. Se tot specula că cei doi s-ar fi despărțit, iar prezentatoarea tv a deci să dea cărțile pe față pentru a închide gurile tuturor.

Pe 3 august, Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani și așa cum era de așteptat, vedeta a sărbătorit ziua aniversară așa cum se cuvine, în compania celor dragi, dar și a partenerului său de viață și a fiului său.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt mai bine ca niciodată

Vedeta a distrus astfel toate speculațiile potrivit cărora relația dintre ea și Felix Baumgartner s-ar fi destrămat. Mai mult de atât, de ziua ei, membrii familiei au avut grijă ca diva să se simtă în centrul atenției.

A avut casa plină de flori albe și a trăit ziua din plin, după cum mărturisește chiar ea.

”Azi am vrut să …SIMT. Să mă bucur de copil, de bărbat și… de prietenii care mi-au trimis flori, urări faine și atâtea gânduri bune. Ador să am casa plină de flori albe…, iubesc să am oamenii dragi lângă mine, mi-e dor de mor de cei din familie care-s prin prea multe țări…, dar i-am simțit, auzit și pupat pe toți, chiar și de la distanță.

Am TRĂIT o zi minunată. Vă mulțumesc tuturor celor care ați contribuit la zâmbetul meu de azi… și de fiecare zi, când se întâmplă să fiu fericită, sănătoasă și iubită. Ca-n urările voastre. ?♥️?”, este mesajul scris de Mihaela Rădulescu pe rețelele de socializare.

Mihaela Rădulescu, sătulă de speculații

La un momentdat, vedeta a vorbit despre articolele referitoare la despărțirea dintre ea și Felix Baumgartner. Mihaela Rădulescu mărturisea că de când au început relația, presa a tot căutat să găsească ceva, însă nu a găsit.

Mai mult de atât, ea povestește că preferă să țină relația doar pentru ea, fără a da detalii care ar putea fi interpretate de persoane care vor să audă doar nefericiri și despărțiri.

”De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei.

Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, mărturisea vedeta pentru viva.ro.