Mihaela Rădulescu are un nou iubit? Cum a fost surprinsă diva alături de un tânăr superb de 23 de ani, celebru și foarte bogat

01 iun. 2021
Mihaela Rădulescu are un nou iubit? Cum a fost surprinsă diva alături de un tânăr superb de 23 de ani, celebru și foarte bogat
Mihaela Rădulescu și fiul ei, Ayan

Deși în curând va împlini 52 de ani, Mihaela Rădulescu continuă să-și trăiască viața la intensitate maximă. Diva se află la Monaca în această perioadă, unde ia parte la cele mai importante evenimente din zonă. Și nu ezită să se afișeze cu personalități marcante.

Mihaela Rădulescu trăiește de ani buni o frumoasă poveste de dragoste cu Felix Baumgartner. Cei doi au o relație liberă și se bucură de fiecare clipă petrecută împreună. Vedeta spune că iubește numai ce-i place și cum îi place, tocmai de aceea este fericită și împlinită.

Mihaela Rădulescu, relații și căsnicii numai cu bărbați celebri

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Junior, de care s-a despărțit foarte rapid, după ce l-a acuzat de violență domestică, dar și cu milionarul Elan Schwartzenberg, cu care are și un fiu. După separarea de acesta a devenit iubita lui Dani Oțil, care atunci când a fost părăsit de divă, era la un pas de sinucidere.

Acum și el este foarte fericit alături de Gabriela Prisăcariu, cu care s-a căsătorit recent și care este și însărcinată. Mihaela Rădulescu le-a urat numai de bine, însă matinalul nu prea mai vrea să audă de ea.

Are Mihaela Rădulescu un nou iubit?

Recent, diva a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea și un tânăr superb, iar mulți au speculat că între cei doi, la un moment dat, ar fi fost mai mult decât o prietenie. Dar nu a fost găsită nicio dovadă în acest sens, cu excepția unor zvonuri neconfirmate.

Mihaela Rădulescu, alături politotul Max Verstappen, campion la Formula 1, de doar 23 de ani

Mulţumesc, Max Verstappen. Poza nu e de azi, dar am promis că o voi posta de câte ori câştigă”, a scris Mihaela Rădulescu pe Twitter, alături de fotografia cu tânărul pilot, care este deja celebru la nivel mondial și desigur bogat.

Cu victoria de excepție reușită la Monaco, Max a devenit noul lider al clasamentului. Acesta a debutat în Marele Circuit în  anul 2015 și a fost primul pilot de Formula 1 care a câștigat campionatul la numai 18 ani. Acum a bifat cea de-a 12-a victorie.