Mega Image, surprize uriașe pentru clienți, de acum și până la sfârșitul anului: Vor primi gratis aceste produse

Mega Image, surprize uriașe pentru clienți, de acum și până la sfârșitul anului: Vor primi gratis aceste produse

Mega Image pregătește mai multe surprize clienților săi, propunându-și să ofere produse gratis celor care trec pragul magazinelor sale, într-o campanie ce va ține până la finalul anului. 

Așadar, Mega Image pune la bătaie un kilogram de clementine pe zi, până în data de 29 decembrie.

Tot ce aveți de făcut este să să participați la un concurs de pe pagina de Facebook Mega Image, acolo unde trebuie să dați tag unui prieten cu care ați vrea să împărțiți marele premiu: un kilogram de clementine zilnic, până la finalul anului. În total, marele câștigător va beneficia de 36 kg de clementine.

Nu puțini sunt cei care s-au grăbit să se înscrie deja la concurs. Astfel, în doar trei zile, postarea a strâns peste 1200 de aprecieri și 450 de distribuiri.

„CONCURS//Știai că la Mega găsești clementine la doar 3,39 lei/kg, până pe 29 noiembrie? Dar și că poți să primești 1kg de clementine pe zi până la finalul anului?

Dă-i tag unui prieten cu care ai vrea să le împarți și ai șansa să câștigi 36 de kg de clementine, pentru un Crăciun plin de aromă.”, este mesajul pe care cei de la Mega Image l-au postat pe contul lor oficial de Facebook.