Câți bani câștigi la Loto cu 3 numere câștigătoare? Anunțul Loteriei Române

16 nov. 2020
Câți bani câștigi la Loto cu 3 numere câștigătoare? Anunțul Loteriei Române
Loto 6/49

Câți bani câștigi la Loto cu 3 numere câștigătoare? Loteria Română a făcut mulți români fericiți odată cu anunțul făcut în această primăvară, conform căruia și cei care au ghicit doar 3 numere la 6/49 vor fi câștigători.

Dacă până de curând, cei care nimereau 3 numere câștigătoare la jocul 6/49 aveau numai motive de frustare, Loteria Română s-a decis să îi facă și pe aceștia câștigători, chiar dacă cu sume extrem de mici.

Mai exact, cei care ghicesc 3 numere la jocul 6/49 vor câștiga aproximativ 4.5 lei.

„Cu 3 numere câştigătoare, jucătorii la Loto 6/49 pot opta pentru ridicarea premiului în bani sau pentru a-şi încerca încă o dată norocul cu o nouă varianta de joc”, se arată în comunicatul companiei.

Câți bani câștigi la Loto cu 3 numere câștigătoare? Anunțul Loteriei Române

Inițial, introducerea celei de-a patra categorii de câștiguri trebuia să aibă loc începând cu toamna trecută, însă, la acea dată, oficialii luau în calcul o scumpire a variantei simple, precum și premii mai mari pentru această categorie.

În cele din urmă, Loteria Română a abandonat demersul, astfel încât prețul variantei simple a rămas la valoarea de 4,4 lei.

În ceea ce priveşte câştigul la Categoria a IV-a, directorul general al Loteriei Române, Gheorghe Benea, declara în luna februarie, pentru EVZ, că acesta va fi de minimum 14,4 lei.

„Avem în plan să stabilim un câştig minim la 4,4 lei, cât este o variantă, plus 10 lei. Potul poate fi însă mai mare, în funcţie de suma colectată şi de numărul de câştigători”, spunea atunci Benea, într-un interviu acordat EVZ.