Ludovic Orban, atac la Emil Boc: „Colegii şugubeţi îmi spun Duracell”. Ce le-a promis fostul premier liberalilor

26 iun. 2021
Ludovic Orban, atac la Emil Boc:
Ludovic Orban era apropiat de Raluca Turcan în trecut

Între Ludovic Orban și Florin Cîțu se dă o luptă la baionetă pentru șefia PNL. Ambii merg prin țară pentru a-și convinge colegii să-i susțină, dar declarațiile pe care le oferă sunt de fiecare dată spumoase. Mai experimentat în ale comunicării, fostul premier reușește să capteze mai mult atenția prin discursurile sale.

Prezent la Iași, în campania internă pentru președinția PNL, Ludovic Orban a ținut să-l atace discret pe Emil Boc, cea mai apreciată voce din echipa lui Florin Cîțu. Acesta a susținut că este nevoie de un suflu nou în partid și că trecutul trebuie lăsat în urmă.

„Colegii şugubeţi îmi spun Duracell”

„Domnul Boc, de exemplu, a spus că mi s-a terminat benzina. Şi am recunoscut, într-adevăr nu am mai achiziţionat benzină. Nu mai am benzină pentru că viitorul sunt maşinile electrice şi nu mai e nevoie de benzină, e nevoie de baterii. În materie de baterii, le-am povestit cum unii dintre colegii şugubeţi îmi spun ‘Duracell’, că nu îşi imaginează cum am capacitatea de a lucra de dimineaţă până noaptea, stau ca pe baterii. Deci nu am nevoie de benzină, am tot ce-mi trebuie.

Am o energie suficient de mare astfel încât să ofer şi mai mult Partidului Naţional Liberal decât am oferit în cei patru ani cât am condus partidul”, a fost răspunsul lui Ludovic Orban la o întrebare a unui jurnalist, din timpul conferinței de presă, legată de faptul că cei din PNL ar dori un suflu nou în partid.

Orban susține că el a salvat partidul de la dezastru

Actualul președinte al liberalilor a dorit să puncteze că el este cel care a ridicat partidul, care era la pământ în momentul în care el a preluat conducerea lui. Iar apoi datorită strategiilor concepute de el, au fost câștigate toate bătăliile politice importante.

„Să nu uităm că atunci când am preluat partidul, acesta se afla într-o stare destul de proastă. Un partid de opoziţie în care lumea era demoralizată, nu mai avea încredere în victorie. Am câştigat aproape toate bătăliile şi am dus partidul în postura de principal partid de guvernământ”, a mai menţionat Ludovic Orban.