Klaus Iohannis, decizie finală în legătură cu Florin Cîțu. Mesajul de ultimă oră al președintelui

15 aug. 2021
Klaus Iohannis, decizie finală în legătură cu Florin Cîțu. Mesajul de ultimă oră al președintelui
Klaus Iohannis și Florin Cîțu la Ziua Marinei

Klaus Iohannis a fost prezent astăzi la Constanța, pentru a sărbători Ziua Marinei. La eveniment au participat mai mulți miniștri, dar și premierul Florin Cîțu, vicepremierul Dan Barna şi precum şi preşedintele Senatului Anca Dragu.

Ludovic Orban, deși era așteptat acesta s-a mulțumit doar cu un mesaj pe facebook adresat marinarilor. Cel mai important mesaj subliniman transmis de președintele Klaus Iohannis este realizat prin intermediul unei fotografii.

Mesajul subliminat al lui Klaus Iohannis

Pe site-ul Aministraţiei Prezidenţiale a fost postată o fotografie care-i arată pe președintele României și pe Florin Cîțu, foarte relaxați și zâmbitori, semn că totul este bine și că șeful statului în susține în continuare pe premier.

S-a pus problema dacă acesta va fi retras din cursa pentru președinția PNL și înlocuit cu o terță persoană. Doar că pare tardivă această decizie, așa ca Klaus Iohannis și aliații lui aleg să-l susțină în continuare pe Florin Cîțu.

Ce spune Florin Cîțu despre arestarea lui în SUA

Premierul s-a aflat în mijocul unui scandal imens zilele acestea. În presa a apărut informația conform căreia acesta a fost arestat în SUA timp de 48 de ore pentru că a condus sub influența alcoolului. Evenimentul a avut loc în urmă cu 21 de ani.

”Nu am adus în discuţie acest eveniment în ceea ce îl priveşte pe domnul preşedinte. În ceea ce îl priveşte pe domnul Ludovic Orban, un coleg mi-a spus că acum câteva luni i-a arătat această hârtie şi spunând că o are, deci presupun că avea această informaţie”, a precizat el în cadrul unei conferințe de presă de sâmbătă.

În plus, el a transmis că ”aceasta nu este o situaţie penală”, ”sunt legislaţii diferite în România şi în SUA, dar nu se califică sub nicio formă”.

”Cazierul meu în România este curat”,  a conchis Cîţu.