EXCLUSIV. Cine l-a turnat pe Florin Cîțu presei? Un lider din USR-PLUS. A fost o răzbunare. Detalii secrete ies la iveală

14 aug. 2021
EXCLUSIV. Cine l-a turnat pe Florin Cîțu presei? Un lider din USR-PLUS. A fost o răzbunare. Detalii secrete ies la iveală
Florin Cîțu și Dan Barna

Informația legată de arestarea lui Florin Cîțu în SUA era cunoscută de mult timp, atât în PNL, cât și la Cotroceni. Chiar dacă premierul nu a discutat-o cu șefii lui, toată lumea era la curent cu această problemă. Doar că nimeni nu a luat în calcul că ar putea devenit o adevărată bombă mediatică.

Cel care ar fi pus totul la cale, conform surselor VoceaBanilor.ro ar fi chiar Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății și unul dintre liderii USR-PLUS. Acesta a fost extrem de supărat după ce a fost dat afară din Guvern, din cauza gafelor în lanț și nu a trecut nici acum peste acest moment.

Vlad Voiculescu a vrut să se răzbune

„A fost o răzbunare a lui și a fost ajutat de mai mulți pentru a-și duce planul la bun sfârșit. Nu trebuie uitat cine este Nic Voiculescu, unchiul lui Vlad Voiculescu și nici faptul că tatăl său este fost colaborator al Securității. Asta spune multe”, au povestit surse pentru VoceaBanilor.ro.

Nic Voiculescu este un nume cu mare greutate în industra pharma. Acesta a avut tot timpul un rol important în ecuația sănătății din România și potrivit surselor noastre a construit un spital gigantic de sute de milioane de dolari și în SUA.

Aceleași surse au dezvăluit pentru VoceaBanilor.ro că cei din lidership-ul USR-PLUS erau la curent cu ceea ce urma să se întâmple. Într-adevăr și cei din PNL, echipa Orban cunoșteau această informație, însă nu au dorit să o folosească pentru că avea un impact negativ și asupra președintelui liberalilor.

Mai exact, și Ludovic Orban a avut mari probleme cu alcoolul și chiar ar fi accidentat o fetiță. Tocmai de aceea nu a dorit să furnizeze presei informația anti Florin Cîțu.

Ce spune Vlad Voiculescu

„M-am abținut să comentez treaba asta până astăzi dar acum că domnul profesor a vorbit, nu pot să nu salut intrarea domnului profesor (aka Dan Voiculescu – Presedintele Tău – pagină glumeață, pentru cei care nu o cunosc) în #echipacâștigătoare.
Susținerea dânsului pentru premier este desigur, pe bază de valori și principii. Aceleași valori și principii care i-au ghidat mereu investițiile:
” ̆ ̆ , ̦ ̦ .
(…)
̦ ̦ ̆ , , ̆. ̦ ̆. ̆̆ , ̆̆ !”
Da!
Nu sunteți entuziasmați?
La o adică, dom’ profesor mereu a avut mână bună, de la Daniel Constantin la Sorin Câmpeanu, de la #soluțiaIohannis la #echipacâștigătoare.”, a scris Vlad Voiculescu, care s-a abținut probabil pentru a nu trezi suspciuni.

Așteptăm un drept la replică de la Vlad Voiculescu prin care să ne infirme informația transmisă ca sigură de sursele noastre.