Jennifer Lopez, nou contract cu Netflix! În ce producții de succes va juca artista și când vor apărea în România

04 feb. 2021
Jennifer Lopez, nou contract cu Netflix! În ce producții de succes va juca artista și când vor apărea în România
Jennifer Lopez. Foto: harpersbazaar.com

La 51 de ani, Jennifer Lopez arată superb și nimeni nu i-ar fi ghicit vârsta, dacă vedeta nu ar fi făcut-o publica. Aceasta se află în formă maximă, iar cariera ei este într-o continua ascensiune. După ce s-a impus pe piață ca și cântăreață, acum J Lo vrea să dea lovitura și ca producătoare.

Ea a jucat deja în numeroase filme și a primit multe aprecieri, fiind o actriță foarte talentată, dar nu a avut ocazia să le și producă. Ei bine, acum a încheiat un contract super profitabil cu Netflix și se pare că va avea rolul principal într-o peliculă de acțiune „The Mother” și potivit publicației Deadline și celebra regizoare Niki Caro s-ar afla în negocieri pentru a face parte din noul proiect, care se anunță deja de pe acum a fi unul de succes.

Jennifer Lopez, mai multe proiecte cu Netflix

Pentru „The Mother”, Jennifer Lopez va fi și producătoare, ceea ce o încântă foarte mult. Este ceea ce își dorea în acest moment al carierei sale și iată că dorința sa a devenit realitate. Noua producție are un subiect interesant și incitant. Este vorba despre un asasin care iese din locul unde stătea ascuns de mulți ani pentru a-şi proteja fiica la care renunțate cu mulți ani în urmă.

Colaborarea lui J Lo cu Netflix nu se oprește aici. Ea a semnat şi pentru adaptarea romanului „The Cipher”, unde la fel, va fi și producătoate și actriță. În prezent, vedeta are mai multe proiecte în desfăşurare, inclusiv comedia romantică „Marry Me’ (Universal), în care joacă alături de Owen Wilson, drama „The Godmother’ (STX) şi „Shotgun Wedding’ (Lionsgate).