Jador îl atacă puternic pe Alex Velea. Ce dezvăluiri uluitoare a făcut despre iubitul Antoniei

04 sept. 2021
Jador îl atacă puternic pe Alex Velea. Ce dezvăluiri uluitoare a făcut despre iubitul Antoniei

Se pare că Jador și Alex Velea nu se înțeleg prea bine în ultima vreme. Deși cei doi au colaborat la mai multe piese și i-au încântat pe fani, se pare că nu se mai au deloc la inimă. Fostul Faimos a dezvăluit de ce iubitul Antoniei a fost scos din sărite.

Colaborările lui Jador cu Alex Velea s-au bucurat de un succes răsunător printre fani, însă fostul Faimos a dezvăluit că fiecare și-a ales propriul drum și e mai bine ca pe viitor acest lucru să rămână neschimbat.

Motivul „rupturii” dintre cei doi

Deși nici unul dintre ei nu a vorbit clar despre o ruptură pe plan profesional, manelistul a dat cărțile pe față și a recunoscut că Velea este supărat pe el de ceva vreme, pentru că a ales să facă anumite schimbări în privința repertoriului său.

„Cred că e supărat pe mine din unele motive, presupun că știți și voi de ce, dar spuneți-i că noi doi am schimbat muzica și că noi doi ar trebui să facem asta în continuare, așa că trimiteți-i asta. Și că îl iubesc!”, a scris Jador pe contul său de Instagram.

Se pare astfel că, un nou proiect comun între ei este puțin probabil, cel puțin deocamdată. Cu toate acestea, Jador a dezvăluit fanilor că urmează o perioadă plină de surprize pentru cei care îi ascultă melodiile.

Ce proiect muzical pregătește Jador

Într-o postare pe conturile sale de socializare el a dat câteva indicii despre tema noi sale piese, ce urmează să fie lansată în curând. Artistul spune că piesa va reprezenta o descriere perfectă a vieții pe care o are dincolo de lumina reflectoarelor.

„Următoarea piesă va fi despre tot se întâmplă în spate, tot ce fac eu aici, tot ce fac eu după concerte, tot ce fac eu înainte de concerte, distracție, viața mea din spatele tuturor”, a mai adăugat Jador, pe rețelele de socializare.