Ion Țiriac, replică genială pentru români: „Du-te în junglă…”. Ce l-a enervat la maxim pe miliardar

28 mai 2021
Ion Țiriac, replică genială pentru români:
Ion Țiriac a fost mulți ani cel mai bogat român din lume

Ion Țiriac a fost mult timp cel mai bogat român și unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii. De altfel, acesta face parte din topul select al miliardarilor lumii, aflându-se în primii 2000 ca avere estimată. La 82 de ani, acesta este în formă maximă și călătorește foarte mult.

Chiar dacă Ion Țiriac s-a despărțit recent de Irina Deleanu, fosta campioană la gimnastică ritmică, cu 34 de ani mai tânără, miliardarul nu pare afectat deloc. În schimb este foarte supărat pe românii care refuză vaccinul. Nu înțelege de ce autoritățile nu impun legi mai aspre pentru cei care fac propagandă negativă pe acest subiect.

Ion Țiriac, mesaj tranșant pentru români și autorități

„Daca ai lepra, nu te lasa nimeni sa umbli pe strada! E exact ca si cum ai avea o arma ascunsa cu care omori pe cineva. Eu as da o lege prin care i-as obliga pe toti sa faca vaccinul. Foarte simplu! Nu refuzi, n-ai cum! Daca refuzi dumitale sa-ti faci vaccinul nu e doar treaba ta, e si treaba mea, ca-mi dai mie pandemia.

E o chemare si o datorie a fiecarui cetatean, in special ca e gratis. Toate treburile astea cu libertatea…pai du-te in jungla, inchide-te undeva unde ai libertate, dar nu-mi da mie o boala care poate sa ma duca”, a spus tranșant Ion Țiriac.

Ion Țiriac a avut coronavirus

Miliardarul a mărturisit și că a fost infectat cu coroniavirus, dar că nu a știut că a avut boala. Simptomele nu au fost severe, dar cu toate acestea, atunci când i-a venit rândul la vaccin, imediat s-a dus să și-l administreze.

„Eu am avut-o fara sa stiu (n.r – boala). Dupa ce am descoperit-o, n-am avut nici 0,05% simptome. Avand in vedere ca imi venise randul la vaccin, avand varsta, l-am facut imediat.

Mi se spune ca sapte, opt, noua luni nu pot s-o iau, nu pot s-o dau la nimeni. Ar fi trebuit sa se faca un pasaport european, daca tot fac teste la fiecare saptamana ca sa plec intr-un loc sau sa plec in altul, ca eu trebuie sa voiajez. Nu pot sa stau fix aici. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea, care a luat-o de la Universitate. Am trecut toți peste cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu.”, a spus miliardarul la un post de televiziune.