Ioana Mihăilă s-a trezit din somn. Ce a dezvăluit ministrul Sănătății despre Florin Cîțu. Lansează o nouă serie de acuzații grave

04 sept. 2021
Ioana Mihăilă s-a trezit din somn. Ce a dezvăluit ministrul Sănătății despre Florin Cîțu. Lansează o nouă serie de acuzații grave
Ioana Mihăilă

După ce aproape că nu s-a auzit sau văzut în spațiul public, noul ministru al Sănătății, Ioana Mihailă, fostă membră PNL rupe tăcerea pentru a lansa o serie de acuzații la adresa lui Florin Cîțu. USR-PLUS cere demiterea premierului, iar pentru asta au dat drumul la atacuri pe bandă rulantă.

Deși până acum nu a spus nimic, Ioana Mihăilă a anunțat că ministerul pe care îl conduce este practic blocat din cauza lipsei fondurilor și că așteaptă rectificarea bugetară pentru ca lucrurile să reintre în normal.

Ioana Mihăilă îl atacă pe Florin Cîțu

”Îmi pare rău că premierul introduce Sănătatea în politică. Am fost nevoiți să transferăm bani de la programe esențiale, iar premierul știa că banii pentru programe sunt la fundul sacului.

Așteptăm rectificarea bugetară încă de la începutul lunii august. Ieri, secretarul meu de stat avea misiunea de a merge la ședința de Guvern pentru a discuta acest subiect, dar singurul punct de pe ordinea de zi a fost adoptarea PNDL 3.

Premierul a prioritizat banii către PNDL3. Acesta este un lucru pe care oamenii trebuie să-l știe: premierul a prioritizat banii necesari la Sănătate către PNDL3. De fiecare ni se spunea faptul că se vor rezolva problemele.

Nu este vorba că Ministerul Sănătății nu mai are bani, nu mai avem nici măcar credite de angajamente pentru perioada următoare.”, a transmis Ioana Mihăilă.