Gigi Becali, îndrăgostit de Anamaria Prodan? Dezvăluirile care au declanșat un scandal imens: ce s-ar fi întâmplat între cei doi

24 iul. 2021
Gigi Becali, îndrăgostit de Anamaria Prodan? Dezvăluirile care au declanșat un scandal imens: ce s-ar fi întâmplat între cei doi
Anamaria Prodan și Gigi Becali se află într-un conflict deschis în această perioadă

Între Gigi Becali și Anamaria Prodan a izbucnit un scandal minstru în urmă cu aproape un an. Impresara nu a fost consultată în legătură cu transferul fotbalistului Denis Man la Parma și de aici a început totul. S-a aruncat cu multe acuzații în spațiul public și nici acum nu s-au calmat spiritele.

Când au apărut zvonurile divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf, Gigi Becali l-a ofertat pe antrenor pentru a veni la FCSB, dar totul s-a blocat când separarea nu a mai avut loc.

„Doamne ferește, mai bine intru în pământ”

Gigi Becali a fost din nou întrebat despre relația lui cu Anamaria Prodan, mai ales că aceasta l-a acuzat în trecut că el ar fi fost fascinat de ea. Milionarul a ținut să precizeze că nimic nu este adevărat și că totul s-a întâmplat în mintea ei.

„Știți că nu vorbesc cu femeia aia, nu mă interesează, nu vreau să vorbesc despre ea. Înainte o simpatizam. Nu o iubeam, că nu aveam cum, dar o simpatizam pentru că glumea, nu știu ce… Se comporta foarte bine, era gingașă, prietenoasă.

Dacă cum spune ea că am rămas eu cu ochii la ea, păi mă uit eu vreodată la o femeie măritată? Doamne ferește, mai bine intru în pământ”, a declarat Gigi Becali pentru sport.ro.

„Voi aţi văzut vreodată cum scrie Gigi Becali, săracul, e agramat”

Anamaria Prodan a pierdut aproximativ un milion de euro pentru că Gigi Becali a exclus-o din transferul lui Denis Man la Parma, iar asta a înfuriat-o la maxim, iar acuzațiile și dezvăluirile au curs fără oprire. Printre altele, soția lui Laurențiu Reghecamf a spus și că acesta nu știe să scrie și că nu era atent decât la decolteul ei.

„Cine este Becali? Un liliputan de 1.30 metri căruia noi, societatea, i-am permis tot circul ăsta. Am râs şi am făcut haz de circul ăsta până când omul a crezut că este cineva. Ce exemplu să dea omul ăsta? Comisiile de disciplină nu se autosesizează. Mă face în toate felurile. Are probleme foarte mari. Omul se vede că a trăit cu oile, pe câmp. Poate să se îmbrace în cele mai scumpe haine, că face brânza în haine scumpe şi se şterge pe piept. Am tăcut, am încercat, am tăcut de dragul jucătorilor.

El ştie ce e ăla un contract, el îşi bagă pixul în ochi când scrie. Voi aţi văzut vreodată cum scrie Gigi Becali, săracul, e agramat. Nu ştie cum se ţine pixul în mână, nu mai zic de stilou, îi rupe peniţa, e armă albă în mâna lui. Omul când scrie, nu are liniuţe, nu are punctuaţie, toate cuvintele sunt legate. Trebuie să faci eforturi uriaşe ca să citeşti un mesaj pe care îl dă. Becali când mă vede pe mine se pune pe canapeluţa de la palat şi stă şi mă admiră 40 de minute până îi zic eu „patroane, trezeşte-te!”, spunea Anamaria Prodan, în luna ianuarie pentru Antena Sport.