Gabriela Cristea și-a făcut o operație estetică acum 2 săptămâni. Cum arată acum vedeta? Fanii au rămas perplex

18 aug. 2021
Gabriela Cristea și-a făcut o operație estetică acum 2 săptămâni. Cum arată acum vedeta? Fanii au rămas perplex

Gabriela Cristea are deja 46 de ani și știe cât de importantă este imaginea atunci când vine vorba de showbiz. Anii nu au iertat-o nici pe ea, deși continuă să arate superb. De-a lungul timpului a avut destul de multe probleme cu silueta și a fost criticată pentru kilogramele în plus, dar de fiecare dată a știut să ofere răspunsurile potrivite.

Acum Gabriela Cristea se simte o femeie împlinită. Este căsătorită de ani buni cu fostul ei coleg de platou, de pe vremea când lucra la Kanal D, Tavi Clonda și au împreună două fetițe superbe. Deși nu părea să aibă neapărat nevoie, vedeta a apelat la medicul estetician pentru o operație simplă sau mai bine zis intervenție estetică.

Gabriela Cristea și-a mărit buzele

Gabriela Cristea și-a mărit buzele și pentru că fanii au observat acest lucru, ea a venit și cu câteva explicații suplimentare pentru a lămuri pe toată lumea despre ce este vorba.

Foto: Facebook

„Dragilor, am primit multe intrebari despre interventia cu acid hialuronic de la nivelul buzelor. Da, am facut o astfel de interventie in urma cu 2 saptamani la @skinmedspa.ro si sunt foarte multumita. Am optat pentru 0,5 ml (adica minim) si va las aici o poza facuta la 3-4 zile de la interventie cand inca rezultatele nu erau finale. Acum buzele mele sunt simetrice si naturale dar nu mi-a displacut nici perioada de cand e facuta poza, cand buzele mele aveau mai mult volum. Poza este fara nici un filtru, doar machiaj si lumina.”, a scris Gabriela Cristea pe facebook.

Dana Budeanu, sfaturi pentru a avea buzele perfecte

Și Dana Budeanu vorbea într-una din emisiunile sale online despre faptul că multe femei optează greșit pentru mărirea buzelor. Mai exact că acestea își injectează din prima o cantitate mare de acid hialuronic și apoi arată ca niște rațe. Corect este să se înceapă cu puțin pentru ca substanța să se poată absorbi, iar apoi să se tot adauge până la forma dorită.