Dana Budeanu, dezvăluire de senzație: de cine este îndrăgostit președintele Klaus Iohannis

17 aug. 2021
Dana Budeanu, dezvăluire de senzație: de cine este îndrăgostit președintele Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, a atras atenția cu ținuta aleasă pentru ceremonia de Ziua Marinei, de la Constanța. De la vedete și critici de modă, până la internauți mai răutăcioși, toți și-au dat cu părerea despre apariția sa vestimentară. Dana Budeanu nu a ratat ocazia și a dezvăluit că, cel mai probabil, ținuta președintelui arată că acesta este îndrăgostit.

Klaus Iohannis ne-a obișnuit cu aparițiile sale vestimentare, apreciate de multe ori de creatorii de modă. De data aceasta însă, șeful statului a primit numai critici pentru ținuta aleasă. Unii i-au găsit însă o scuză, anume că este îndrăgostit.

În postarea sa pe contul ei de socializare, Dana Budeanu a remarcat faptul că șeful statului „este îndrăgostit și asta este minunat”.

„Președintele României este îndrăgostit! Restul interpretărilor ultimelor sale apariții vestimentare și nu numai sunt amatoricești și mediocre … caracteristice autorilor! Este îndrăgostit și asta este minunat!”, a scris Dana Budeanu într-o postare pe Facebook.

Și stilistul vestimentar Adina Buzatu a fost de părere că ținuta președintelui de Ziua Marinei a lăsat de dorit și a criticat atât haina, cât și papionul purtate de șeful statului, susținând că este unul „ieftin”.

Ținuta controversată a președintelui

Dacă Dana Budeanu crede că președintele s-a îndrăgostit, internauții au cu totul alte păreri despre ținuta aleasă de Klaus Iohannis la ceremonia de Ziua Marinei, de la Constanța. Smoking-ul alb și papionul negru, au dat naștere unui val de glume în mediul online, internauții întrecându-se în comparații și montaje foto.

Klaus Iohannis a fost comparat pe rețelele de socializare cu James Bond, Ray Charles sau Amza Pellea. Montajele foto l-au așezat pe președinte și în pielea unui interpret de manele, ospătar sau chiar cu un ghiveci cu papion.

Unii l-au comparat pe șeful statului cu celebrul personaj James Bond, agentul 007, interpretat ultima dată de Sir Daniel Craig, în timp ce altcineva a fost total dezamăgit de apariția lui Iohannis și l-a comparat cu un ghiveci cu papion: „Atât s-a putut!”

Șeful statului „și-a făcut apariția” și în melodia „Fericire”, cântată de Loredana Groza alături de un alai de maneliști, precum Florin Salam, Jean de la Craiova, Jador sau Vali Vijelie.

Altă ipostază în care internauții și l-au imaginat pe președintele Iohannis a fost aceea de ospătar pentru Florin Cîțu, aluzie la episodul de acum 21 de ani, când premierul a fost închis două zile după ce a fost prins băut la volan.

În fine, în imaginația internauților, președintele fost comparat și cu regretatul cântăreț american Ray Charles, dar a fost și în rolul celebrului actor Amza Pellea, în „Nea Mărin Miliardar”.