Gabriela Cristea, executată silit. Vedeta are probleme mari cu băncile. Ce datorie trebuie să plătească

05 aug. 2021
Gabriela Cristea, executată silit. Vedeta are probleme mari cu băncile. Ce datorie trebuie să plătească

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz-ul românesc, însă dincolo de imaginile pe care le postează constant pe rețelele de socializare, în interiorul familiei lucrurile nu sunt chiar atât de roz.

Prezentatoarea tv are probleme cu băncile, căci în urmă cu 18 ani a accesat un credit, dar se pare că ar fi uitat să îl plătească, motiv pentru care a fost executată silit de o firmă de recuperare creanțe, decizia instanței fiind una definitivă, fără drept de apel.

Gabriela Cristea avea nevoie de bani

Creditul a fost luat în 2003, atunci când Gabriela Cristea era la început de drum. Colabora cu Playboy și era în centrul atenției, iar primul ei soț, Marcel Toader nu apăruse încă în peisaj.

După aparițiile din Playboy, cariera sa a înregistrat o ascensiunie importantă. A început să prezinte mai multe emisiuni la posturile de televiziune și chiar și în pandemie, vedeta s-a descurcat de minune.

Când a rămas fără loc de muncă, Gabriela Cristea a înregistrat venituri frumoase din activitatea de influencer, promovând fel de fel de produse pe rețelele de socializare.

A pozat, doar pentru bani

Mama adoptivă a Gabrielei Cristea mărturisea la un momentdat că fiica sa a ajuns să pozeze dezbrăcată pentru că avea nevoie de bani. A debutat în televiziune în 1994, iar după patru ani, imaginile au început să apară.

Mama sa a înțeles însă situația și nu și-a criticat fata, care încerca să se ridice singură din punct de vedere financiar.

”Au venit colegii la mine și mi-au zis: «Tu vezi ce face fata ta? A pozat goala. Le-am spus atunci tuturor ca este treaba ei ce face și nu trebuie sa intereseze pe nimeni de ce a făcut asta. Nimeni, nu știa, de fapt, că ea nu avea bani, a spus Paula Crăciunescu.