Gabi Bădălău, fiul liderului PSD, Niculae Bădălău, prins cu droguri. Ce rol a avut Bianca Drăgușanu? Mama lui ar fi plătit sute de mii de euro

16 ian. 2021
Gabi Bădălău, fiul liderului PSD, Niculae Bădălău, prins cu droguri. Ce rol a avut Bianca Drăgușanu? Mama lui ar fi plătit sute de mii de euro
Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Foto: Antena3

Cel mai nou și picant cuplu din showbiz este cel format din Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Noul iubit al celebrei blonde este fiul liderului PSD, Niculae Bădălău, unul dintre baronii cu greutate în partid. Acesta a ajuns vicepreședinte al Curții de Conturi în iunie 2020, după ce o lege a fost modificată special pentru ca el să poată ocupa această poziție.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu se cunosc de mult timp, dar s-au reîntâlnit în Dubai, unde au pozat în ipostaze în care nu lasă niciun dubiu că au o relație. Mai mult, s-a ajuns deja să se vorbească despre nuntă, în condițiile în care Bianca Drăgușanu abia s-a despărțit de fostul său soț, Alex Bodi, cel care a fost arestat recent pentru proxenetism și trafic de carne vie.

Gabi Bădălău ar consuma regulat droguri. Mama i-a plătit „facturile” la cazinouri

Dar pare că fostei iubite a lui Cătălin Botezatu îi place să trăiască periculos, pentru că Gabi Bădălău are un trecut tumultuos. Pe Bianca nu o sperie, însă acest lucru, ba chiar o incită, ținând cont că mulți bărbați din viața ei au fost pe acest profil.

De peste un an și jumătate Bădălău se află în divorț cu Claudia Pătrășcanu, cu care are doi copii. Cântăreața a făcut dezvăluiri cutremurătoare presei și a povestit despre calvarul pe care l-a trăit alături de fostul ei partener de viață.

Ea i-a acuzat și pe Niculae Bădălău și soția acestuia că se folosesc de influența lor pentru a-i lua custodia celor doi micuți. Disperată, fosta componentă a trupei Exotic, a făcut o serie de dezvăluiri de-a dreptul șocante despre Gabi Bădălău. Aceasta susține că bărbatul este dependent de droguri și că a fost implicat în multe probleme cu iz penal, dar că mama lui a plătit sute de mii de euro ca să rezolve situațiile. Bianca Drăgușanu pare că ar fi la curent cu toate acestea, dar nu o interesează, fiind obișnuită cu probeleme de acest tip.

„“Soțul” meu are mai multe procese penale la activ. Unul dintre ele este în implicarea unei mașini furate unde a avut grijă să găsească un martor pe care l-a plătit cu bani grei pentru a depune mărturie mincinoasă. Au avut grijă părinții lui să-l scoată basma curată și din acest proces. Mama lui a plătit sute de mii de euro cămătarilor de unde lua bani ca să-i poată juca la cazinouri, știu și ei așa cum eu știu că este consumator de droguri, chiar mama lui se ocupa ca el să-și ia pastilele, pentru că în momentul când nu poate să consume are reacții necontrolate, ceea ce s-a întâmplat și în căsnicia noastră, lângă cei doi copii.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu pe vremea când formau un cuplu

Da, am fost agresată, copiii erau de față și plângeau să mă lase pentru ca erau speriați, a sărit să dea în mine, adresându-mi injurii, urlând, tremura, dar am strigat la mama mea care era în bucătărie, jos și m-a scos din mâinile lui. A spart două uși sub privirea copiilor noștri. A fost ceva îngrozitor. De aceea insist cu disperare, repet, să se ia măsuri pentru că în momentul în care consumă acele substanțe nu mai știe ce face. Mereu stau cu grijă și sunt cu inima cât un purice când copiii merg la el știind tot ce se întâmpla cu el”, a povestit aceasta într-un interviu pentru Playtech.ro.

Soția îl acuză că le dă amantelor mii de euro

Claudiu Pătrășcanu acuză și autoritățile, care nu iau atitudine, deși cazul lui Gabi Bădălău este unul grav și serios. Se pare, însă că acestuia nu i-a păsat foarte mult de toate aceste declarații uluitoare ale soției lui. El și-a continuat viața, afișându-se cu multe domnișoare din showbiz și cheltuind sume uriașe în public. De unde are acesta atât de mulți bani? Se pare că de la părinți, întrucât el nu pare a avea vreun job sau vreun business de care să se ocupe.

„A venit de câteva ori și a luat copiii de la Constanța sub influența substanțelor, atât el cât și șoferul cu care locuiește și în aceeași casă, uneori. Am încercat să respect sentința, dar pericolul la care sunt supuși doi minori observ că nu interesează pe nimeni. Dacă trăiam în Italia sau în oricare altă țară, doar dacă aveai suspiciunea substanțelor și menționai, autoritățile acționau imediat. La noi, în România, se acționează exact când deja s-a întâmplat și nu când cineva trage un semn de alarmă. În ceea ce privește cazul meu,voi merge cât pot de departe pentru copiii mei și pentru siguranța lor! O să spun tot și despre amantele lui cărora le încarcă cardurile cu bani. Mie îmi dă doar 20-30 milioane pe lună pensie pentru doi copii și pentru amante dă cu miile de euro. Acum două săptămâni, copiii aveau amigdalită și a venit cu Protecția copilului să facă scandal la mine la ușă și sa ia copiii, care erau bolnavi, cu forța. Nu vrea să facă testul antidrog decât unde vrea el, ca să se ducă cu sacoșele cu bani”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.