Cât de bogat este, de fapt, Gabi Bădălău, viitorul soț al Biancăi Drăgușanu. Detaliul pe care aceasta nu-l știe despre el

15 ian. 2021
Cât de bogat este, de fapt, Gabi Bădălău, viitorul soț al Biancăi Drăgușanu. Detaliul pe care aceasta nu-l știe despre el
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este pe cale să se căsătorească din nou. După eșecul relației cu Alex Bodi, blondina și Gabi Bădălău, fiul senatorului Niculae Bădălu au decis să formeze un cuplu. Puțini știu însă ce avere are Gabi Bădălău și ce a omis să-i spună noii sale iubite.

Gabi Bădălău este fiul lui Niculae Bădălău, un om destul de influent cu o avere destul de mare, care însă a fost îndepărtat treptat de liderul PSD, Marcel Ciolacu. În ciuda averii pe care o are tatăl său, viitorul soț al Biancăi Drăgușanu a omis să-i spună iubitei sale un detaliu destul de important.

Cine este Gabi Bădălău

Gabi Bădălău a fost căsătorit cu Claudia Pătrășcanu, iar soția lui a trecut printr-un adevărat calvar după divorț. Deși cei doi au încercat să se împace de foarte multe ori, artista a ajuns la capătul puterilor și a hotărât că liniștea ei și siguranța copiilor este mai presus decât averea, dar și decât căsnicia.

Claudia Pătrășcanu nu s-a ascuns și a scos la lumină motivele pentru care a decis să pună capăt căsniciei cu Gabi Bădălău. Se pare că fiul senatorului Bădălău a fost infidel, a jignit-o, a mințit-o, iar lucrurile au durat așa mai bine de  un an de zile.

Astfel, în anul 2019, acesta a decit să își ia inima în dinți și să pună pe primul loc viitorul celor doi fii, Gabriel și Nicolas, în ciuda luxului în care trăia.

Cât de bogat este, de fapt, Gabi Bădălău

Probabil vă întrebați cât de bogat este Gabi Bădălău de a ajuns să fie într-o relație cu Bianca Drăgușanu. Ei bine, practic, fiul lui Nicolae Bădălău nu are absolut nimic, iar până acum nu este clar dacă blondina știe acest detaliu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Gabi Bădălău este în prezent întreținut, și trăiește din averea tatălui său, care nu este deloc una neglijabilă. Tot pe banii senatorului PSD a trăit și fosta soție, semn că viitorul soț al Biancăi Drăgușanu nu se teme prea mult de problemele financiare.

Potrivit ultimei declarații de avere a lui Niculae Bădălău, senatorul PSD deține, împreună cu soția sa, Rodica, o casă de locuit de 863 mp, în Bolintin Vale și una de vacanță, de 441 mp, în Ogrezeni, Giurgiu. De asemenea, senatorul e proprietarul mai multor terenuri.

La capitolul bunuri, senatorul PSD a declarat că nu are nicio mașină, însă deține în schimb o motociletă Yamaha. Nici la capitolul bijuterii Nicolae Bădălău nu stă rău. Acesta deține bijuterii de aur alb și galben, dar și diamante, în valoare de 25.000 de euro, precum și tablouri în valoare de 12.000 de euro.

Banii din cont sunt suficienți și pentru Gabi Bădălău. Conform documentului, senatorul PSD are mai multe conturi, atât în valută cât și în lei în care are 35.000 de euro, 5.000 de dolari și 93.000 de lei.

Practic, dacă Bianca Drăgușanu se va căsători cu Gabi Bădălău va trăi și ea tot din averea socrului, la fel ca fosta soție.