Cutremur în politică! Ludovic Orban dat afară din PNL! Echipa lui Florin Cîțu l-a distrus public

07 sept. 2021
Cutremur în politică! Ludovic Orban dat afară din PNL! Echipa lui Florin Cîțu l-a distrus public
Ludovic Orban era apropiat de Raluca Turcan în trecut

Este un circ fără precedent pe scena politică. România se află în criză, dar partidele sunt mult mai interesate de răfuielile personale. Miniștrii USR-PLUS au demisionat oficial în aplauzele colegilor, Ludovic Orban spune că vrea să aprobe moțiunea contestată de colegii lui, iar PSD jubilează.

Culmea, social democrații s-au dovedit a fi cei mai echilibrați în această bufoniadă, iar reacțiile lor au fost unele care-i vor ajută să puncteze și mai mult din punct de vedere electoral.

Pe 25 septembrie va avea loc Congresul PNL, prin care liberalii își vor alege un nou președinte. Ludovic Orban își joacă ultima carte, iar oamenii din jurul său au început să-l atace pe Klaus Iohannis. Mai mult, aceștia negociază cu USR-PLUS și sunt dispuși la multe compromisuri pentru ca puterea să treacă în barca lor.

Ludovic Orban negociează deja cu USR-PLUS și cum în trecut cei de la USR-PLUS au obținut tot ce și-au dorit de la Orban, acum îl vor premier.

Ludovic Orban, dat afară din PNL

În acest context, în care Ludovic Orban a devenit cel mai mare dușman al propriului partid, se discută ca acesta să fie dat afară din formațiunea, pe care culmea o și conduce. Informația a fost publicată de Liliana Ruse, pe facebook.

„Problema cea mai mare a PNL e acum Orban. De el depinde dacă va fi dezbătută moțiunea, deci căderea rapidă a guvernului. Aseară, susținătorii lui Cîțu au decis să-l dea afară din partid dacă mișcă în front. Deci președintele să fie exclus din partidul pe care-l conduce. Kinda funny.„, a scris jurnalista România Tv.