Final de meci. Ce a făcut Sorana Cîrstea în meciul contra chinezoaicei Shuai Zhang din turneul de la Strasbourg. Victoria însemna direct semifinale

27 mai 2021
Final de meci. Ce a făcut Sorana Cîrstea în meciul contra chinezoaicei Shuai Zhang din turneul de la Strasbourg. Victoria însemna direct semifinale
Sorana Cîrstea

Meciul de miercuri dintre Sorana Cîrstea și Shuai Zhang s-a amânat pentru joi din cauza ploii. Mulți au fost îngrijorați de această pauză și s-au temut că iubita lui Ion Ion Țiriac nu va face față duelului cu chinezoaica, numărul 45 mondial.

Sorana Cîrstea a zdrobit-o pe Shuai Zhang în optimile de finală. Aceasta s-a impus cu 6-2, 6-1 și a afișat o formă de zile mari. Deși în mod normal se calificase pentru sferturi, acum Sori va merge direct în semifinale.

Sorana Cîrstea, direct în semifinal la Strasbourg

Și asta pentru că cea pe care trebuia să o întâlnească, Bianca Andreescu a fost nevoită din nou să se retragă din turneu din cauza problemelor de sănătate. Victoria fulminantă a Soranei Cîrstea o face să viseze frumos. S-ar putea califica în cea de-a doua finală a sezonului, după cea de la Istanbul, pe care a și câștigat-o.

Sorana vrea la Tokyo

Sorana Cîrstea s-a accidentat în primul tur al turneului de la Madrid, patronat de Ion Țiriac. Deși aceasta a dus la bun sfârșit meciul pe care l-a și pierdut, ea a fost nevoită să facă pauză de joc destul de mult timp. S-a retras de la Roma și abia acum a revenit, în Franța.

Sorana Cîrstea este calificată direct pe tabloul principal de la Roland Garros și speră să obțină o performanță cât mai bună pentru a-și asigura calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ca și Simona Halep și ea visează la o medalie olimpică.