Bărbatul super celebru pe care Sorana Cîrstea l-a părăsit pentru Ion Ion Țiriac. Cei doi trebuiau să se căsătorească

20 mai 2021
Bărbatul super celebru pe care Sorana Cîrstea l-a părăsit pentru Ion Ion Țiriac. Cei doi trebuiau să se căsătorească
Sorana Cîrstea

Ion Ion Țiriac a divorțat în anul 2017 de marea lui iubire, Ileana Lazariuc, cu care se căsătorise în 2009. Cei doi au împreună doi copii și locuiau la Monaco. Totuși separarea dintre cei doi s-a petrecut mult înaintea celei din acte. Și se pare că motivul ar fi Sorana Cîrstea. Fiul milionarului Ion Țiriac avea o relație secretă cu aceasta de mai mulți ani.

La rândul său, tenismena a renunțat și ea la bărbatul cu care ar fi trebuit chiar să se și căsătorească, potrivit apropiaților celor doi. Este vorba despre Santiago Giraldo, un nume important din lumea tenisului. Acesta se afla în top 30 mondial și adunse din turnee suma de 4 milioane de dolari când a decis să se retragă.

Cine a fost iubitul celebru al Soranei Cîrstea

Unul dintre motive ar fi fost despărțirea de Sorana Cîrstea, care a survenit chiar în anul 2017, când și Ion Ion Țiriac a divorțat oficial de soția lui, Ileana. Cei doi au rămas în relații bune de dragul copiilor și al banilor, întrucât la mijloc este și o sumă uriașă de bani.

Cât despre Santiago Giraldo, acesta a decis să se retragă din tenis și să pornească în mai mult călătorii inițiatice pentru a se dezvolta din punct de vedere spiritual. El și Sorana se afișau împreună peste tot și nu ezitau să-și declare iubirea eternă. Mulți spun că fix această relație i-a frânt aripilile tenismenei românce.

Sorana Cîrstea era considerată mai bună decât Simona Halep

Specialiștii o cotau pe aceasta cu mari șanse de a urca în top 10 mondial, după calificarea în sferturile de finală de la Roland Garros din 2009. Calculele hârtiei nu o dădeau pe Simona Halep drept favorită, dar iată că realitatea a arătat că nici experții nu le știu pe toate.

Acum ambele jucătoare sunt accidentate și speră să se refacă în timp util pentru Jocurile Olimpice. După mult timp, Sorana a revenit în top 60 și speră să ajungă la Tokyo și chiar să cucerească o medalie.

Același vis îl are și Simona Halep, care se reface după o ruptură musculară, petrecută chiar în timpul unei partide pe care o domina. Aceasta încerca să-și apere titlul obținut în 2019 la Roma, dar se pare că organismul i-a cedat din nou.

Vezi și Beți dimineața un pahar cu apă și puțin bicarbonat de sodiu. Iată ce efecte excepționale veți simți în organism