EXCLUSIV. Suma uriașă pe care a plătit-o Alexia Eram, fiica Andreei Esca pentru apartamentul său pe două etaje! De unde a avut atât de mulți bani

11 ian. 2021
EXCLUSIV. Suma uriașă pe care a plătit-o Alexia Eram, fiica Andreei Esca pentru apartamentul său pe două etaje! De unde a avut atât de mulți bani
Andreea Esca, împreună cu fiica sa, Alexia Eram

La 20 de ani, Alexia Eram este deja pe urmele mamei sale, Andreea Esca și se bucură de mare succes în showbiz. Aceasta este deja unul dintre cei mai apreciați influenceri și vloggeri și câștigă sume considerabile datorită acestui lucru. Numeroase branduri au dorit până acum să se asocieze cu numele tinerei, care a știut să le promoveze foarte bine produsele, astfle că și onorariul ei a fost unul pe măsură.

Alexia Eram a fost și o elevă foarte bună, ea reușind să obțină media 9,97 la examenul de bacalaureat, iar în prezent este studentă la Londra, la ”University For the Creative Arts”, unde studiază Marketing, Publicitate și Relații publice. Aici un an de studii costă 15.000 de lire, la care se mai adugă încă 15.000 pentru cazare, transport și masă.

Alexia Eram este foarte populară pe rețelele de socializare

Dar fiica Andreei Esca este norocoasă pentru că părinții ei sunt suficient de bogați încât să-i poată plăti studiile. Mai mult decât atât și ea a ajuns în stadiul în care câștigă singură sume destul de mari de bani.

Alexia este urmărită pe Instagram de peste 600.000 de internauți, iar pe Youtube are peste 200.000 de abonați. La sfârșitul anului trecut, ea și-a cumpărat un apartament superb, pentru care, spune ea ar fi făcut un mic credit, la care s-au adăugat economiile sale plus banii de la părinți.

Fiica Andreei Esca a postat și un vlog pe Youtube, în care a prezentat fiecare părticică a noii sale locuințe, în care va mai trebui să investească mulți bani, pentru că momentan nu are mobilă.

„Sunt foarte mândră că am reuşit să-mi cumpăr un apartament. 3 camere, cochet şi e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă şi un mic ajutor de la părinţi, here I am! Sunt fericită şi recunoscătoare!”, a spus tânăra vedetă în vlogul său.

Cât a costat apartamentul superb al fiicei Andreei Esca

Locuința este de fapt un penthouse, un mini-duplex pe două etaje, cu două terase, una imensă și una mai mică, situat într-o zonă bună a Bucureștiului. Prețul este și el unul pe măsură.

Voceabanilor.ro a consultat mai mulți agenți imobiliari pentru a evalua un astfel de apartament, iar opiniile au fost împărțite. Prețul variază de la un minim 200.000 de euro și poate ajunge chiar până la aproape un milion de euro.

Alexia Eram își prezintă noul apartament, situat pe două etaje

„Zona este foarte importantă. De fapt aceasta este cea care face diferența la preț. Locuința Alexiei pare una situată într-o zonă destul de bună, iar finisajele par relativ noi. Deci sigur nu a plătit sub 200.000 de euro. La o primă vedere, aș spune că valorează minim 300.000 de euro apartamentul ei și cu siguranță va mai investi câteva zeci de mii pentru a-l mobila și utila după placul său”, a dezvăluit un agent imobilar cu experiență, în exclusivitate pentru VoceaBanilor.ro.

Alexia a prezentat fiecare cameră a noii sale locuințe

„Ei bine, mi-am cumpărat apartament! Acum am să vă fac un tur al apartamentului care este momentan gol. Dar o să avem o serie de vloguri în care am să vă prezint toate etapele. (…) Sunt foarte mândră de mine pentru că am reuşit să-mi cumpăr un apartament exact aşa cum mi-am dorit. Apartamentul are două camere plus un living. Este pe două etaje, este un mini-duplex.

Este foarte drăguţ. Are o terasă mare la etaj şi o terasă mai mică aici, de unde vă vorbesc. Am să vă prezint fiecare cameră şi cum va arăta. Am optat pentru un stil mai girlish, modern şi retro în acelaşi timp. Am o obsesie pentru lucrurile retro şi pentru cele roz. O să fie gri şi roz şi cu nişte obiecte retro combinate cu ceva modern„, a spus Alexia la începutul vlogului său, extrem de entuziasmată.

Clipul său a strâns deja peste 100.000 de vizualizări și este unul dintre cele mai apreciate. Fiica Andreei Esca lucrează și împreuna cu mama sa la proiectul A List Magazine, care a reprezentat o rampă de lansare pentru ea. În plus relația pe care o are cu Mario Fresh și faptul că cei doi au fost mai mereu în prim plan a ajutat și mai mult la creșterea notorietății sale.