EXCLUSIV. Ce salariu primește de la Kanal D prezentatorul Survivor România, Daniel Pavel? Cât câștiga și Dan Cruceru, cel pe care l-a înlocuit

24 iun. 2021
EXCLUSIV. Ce salariu primește de la Kanal D prezentatorul Survivor România, Daniel Pavel? Cât câștiga și Dan Cruceru, cel pe care l-a înlocuit
Daniel Pavel este actualul prezentator al Survivor România. Foto: Instagram

Survivor România este o competiție extrem de dificilă nu numai pentru concurenții, care se luptă pentru trofeu și marele premiu, în valoare de 50.000 de euro, ci și pentru echipa de producție. Prezentatorul reality show-ului are un rol extrem de important și este supus la gele încercări pe parcursul celor 5-6 luni de filmări.

Viața în junglă nu este deloc una ușoară. Daniel Pavel este cel care l-a înlocuit pe Dan Cruceru, cel care a prezentat prima ediție a Survivor România. Acesta din urmă nu a mai dorit să semneze un nou contract cu Kanal D, motivând că vrea să rămână aproape de familie mai mult timp.

Ce salariu primește Daniel Pavel de la Kanal D și câți bani a încasat Dan Cruceru

În realitate, condițiile grele i-au dat mult de furcă. Puțin știe, dar Dan Cruceru a avut mari probleme de sănătate, cât timp a fost în Republica Dominicană. Potrivit surselor VoceaBanilor.ro, acesta ar fi încasat aprximativ 50.000 de euro pentru prestația din emisiune și o sumă similară ar încasa și Daniel Pavel.

Ambii s-au descurcat bine ca și prezentatori, dar actualul moderator pare să se fi adaptat mult mai bine condițiilor dure din junglă. De altfel, acesta a și declarat că speră să continue proiectele cu Kanal D. El a lucrat mulți ani în radio și a fost și ofițer de Marină, fiind absolvent al unei facultăți prestigioase pe acest profil.

Cine este iubita lui Daniel Pavel

În timp ce Dan Cruceru este căsătorit cu Cristina Pocora, noua șefă a CNA, fost deputat PNL, Daniel Pavel nu și-a oficializat încă relația, dar este foarte mândru de iubita sa. Aceasta este originară din Basarabia și are studii în mai multe domenii.

”Pot spune că am fost destul de itineranți în acești ani și am jucat un fel de-a v-ați ascunselea, prin câteva orașe europene – unde ajungeam eu, venea și ea, și invers. Fie eu, fie ea, săream mai departe, ea sau eu ziceam – „okay, merg și eu acolo, și ne vedem. Au fost așa: Sibiu, București, Vamă, Varșovia, Bratislava și Viena.

Ea este născută în Basarabia și are formări în studii economice internaționale, management în turism și logistică – supply chain. Pentru că vorbește fluent rusă, engleză și, de curând și germană, a fost recrutată de cel mai puternic furnizor local de servicii de supply chain, din Viena”, a mai povestit vedeta de la Survivor România, conform voxbiz.ro.