EXCLUSIV. Câți bani încasează Selly pentru doar o singură postare pe Instagram? Suma este una enormă

EXCLUSIV. Câți bani încasează Selly pentru doar o singură postare pe Instagram? Suma este una enormă
Selly este unul dintre cei mai populari influenceri din industra online

La nici 20 de ani, Selly este deja o vedetă a online-ului. Are milioane de urmăritori pe toate rețelele de socializare și a bifat deja câteva recorduri. Alături de trupa sa 5Gang a adunat cel mai mare număr de spectatori la conceretele organizate la Arenele Romane, iar filmul „5Gang, Un altfel de Crăciun”, lansat în luna decembrie a anului 2019, a fost cel mai mare succes de box office al unui film românesc din ultimii 30 de ani.

Selly, pe numele real Andrei Șelaru s-a remarcat mai întâi datorită vloggurilor pe care le posta pe Youtube, iar odată ce a semnat cu Global Records în anul 2018, popularitatea lui a explodat, iar el s-a dezvoltat enorm și ca business. Astăzi ajunge să câștige sume enorme atât din imaginea lui, cât și din alte proiecte în care este implicat.

Câți bani încasează Selly pentru o postare pe Instagram?

Cel mai simplu profit obținut de celebrul vlogger este cel de pe Instagram. Pentru o poză, cu un text simplu, Selly cere minim 2.000 de euro, au declarat surse din industria publicității, în exclusivitate pentru voceabanilor.ro. Sumele variază în funcție de complexitatea cererii, dar și de numărul de postări.

Însă nu toți banii ajung în buzunarul lui Selly. O parte merg la Global Records sub formă de comision, însă trebuie menționat că multe contracte sunt obținute chiar prin intermediul acestei companii, care îi aparține INNEI și partenerului său, Lucian Ștefan, despre care Selly are numai cuvinte de laudă.

INNA și Lucian Ștefan au împreună firma Global Records

“Nu știe să fie un șef, știe să fie un lider. Este o foarte mare diferență între cele două. Știe să-ți spună sincer, din prima, dacă va merge ceva sau nu. Este un reper în industria de entertainment de la noi și un vizionar. Cred foarte mult în proiectele pe care le va dezvolta și în anii următori, pentru că întotdeauna mi-a demonstrat că știe să fie cu un pas înintea pieței”, spunea Selly despre Lucian Ștefan, la una din galele Capital, la care a fost desemnat influencerul anului.

Compania About You a plătit mai multor vedete 5.000 de euro pentru 3 postări

De exemplu, compania About You, atunci când s-a lansat a contractat numeroase vedete pentru a-și face cunoscut brandul și a reușit să negocieze sume destul de bune cu mulți artiști, care se bucură pe rețelele de socializare. Pentru trei postări, Selly ar fi încasat atunci 5.000 de euro. Aceeași sumă ar fi primit-o și INNA sau Adelina Pestrițu, care câștiga și ea enorm din imagine, fără să aibă vreun talent special.

Aceleași surse au declarat pentru voceabanilor.ro, că pentru trei postări pe story și trei postări pe pagina de instagram, Adelina Pestrițu cere și suma netă de 7.000 de euro + TVA. Dacă aceasta ar promova zilnic câte un brand, ar ajunge să câștige aproape 50.000 de euro într-o singură lună.