Este de nerecunoscut! Cum a fost surprinsă o celebră actriță de la Hollywood

09 aug. 2021
Este de nerecunoscut! Cum a fost surprinsă o celebră actriță de la Hollywood

Binecunoscuta actriță a trecut printr-o transformare completa în ultimii ani, după ce a luat o pauza de la actorie. Ultima apariției a acesteia într-un film important a fost în remake-ul musicalului „Annie”, în 2014. În schimb, și-a luat în serios un alt rol, cel de mamă, care a schimbat-o complet.

Este vorba despre actrița Cameron Diaz, în vârstă de 48 de ani, care este ocupată cu ultimul ei rol, cel de mamă. Aceasta a fost surprinsă recent alături de fiica ei, Raddix, în timp ce se îndrepta spre mașină în Beverly Hills, California. Actrița, care a optat pentru un look casual, cu o rochie neagră, sandale confortabile în stil Birkenstock și ochelari de soare roșii, este de nerecunoscut în pozele surprinse.

Cameron Diaz a apelat la o mamă surogat și în 2019, ea și soțul ei, Benji Madden, au devenit părinții micuței. În imagini aceasta părăsea o casă privată după ce participase la un curs de înot pentru fetiță.

Nu-i lipsește actoria

Actrița a intrat pentru prima dată pe scena de la Hollywood în filmul „The Mask” din 1994, alături de Jim Carrey. Cameron Dias s-a bucurat de o carieră de 20 de ani, cu o mulțime de filme iconice, inclusiv „My Best Friend’s Wedding” din 1997, „There’s Something About Mary” din 1998 și „Vanilla Sky” din 2001.

„Am devenit cunoscută când aveam 22 de ani, deci acum 25 de ani, deci acum mult timp”, explica ea în momentul când s-a retras. „Modul în care privesc eu lucrurile este că mi-am dedicat mai bine de jumătate din viața mea publicului. Simt că e în regulă să-mi rezerv acum timp pentru mine, să mă reorganizez și să aleg cum vreau să vin înapoi în lume. Dacă o să mai fac asta. Nu-mi lipsește actoria”

Ea a mărturisit atunci că se concentrează asupra vieții de familie, după ce s-a căsătorit cu Benji, chitarist principal și vocalist al trupei Good Charlotte, în 2015.

„A trebuit să o iau de la capăt și să-mi asum responsabilitatea pentru propria mea viață. Cu asta mă ocup. Sunt o mulțime de lucruri pe care a trebuit să le rezolv, multe relații pe care a trebuit să le repar, o mulțime de relații pe care a trebuit să le construiesc, care au fost absente în viața mea”, declara la acea vreme Cameron Diaz.