Detalii neștiute până acum despre Melina de la Survivor România? Cu ce s-a ocupat aceasta în trecut, până să devină cântăreață

21 feb. 2021
Detalii neștiute până acum despre Melina de la Survivor România? Cu ce s-a ocupat aceasta în trecut, până să devină cântăreață
Melina este una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România, de pe Kanal D

Melina Dumitru, pe numele de scenă Mellina este una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor România. Aceasta are 33 de ani și face parte din echipa Războinicilor. Deși cântă de mulți ani și a bifat colaborări cu nume celebre ca Edward Sanda sau Kamara, aceasta nu s-a bucurat de prea multă notorietate până acum, în ciuda vocii sale superbe.

Despre Melina se poate spune că este un artist complet. Aceasta a activat mai întâi ca dansoatoare în trupa Alb Negru, iar apoi s-a orientat total către muzică, fiind interpretă, compozitor, producător şi textier.

Melina a compus piese pentru artiști celebri

Ea a pășit în lumea spectacolului încă de când avea 5 ani și a fost chiar și majoretă în trupa Abracadabra. După vârsta de 23 de ani, a renunțat la dans și s-a dedicat muzicii.

Ca și compozitor, ea a oferit piese unor artişti celebri ca Mira, Alina Eremia, Lora sau Kamara. Cel mai important succes al său l-a reprezentat colaborarea cu Vescan. Piesa „Poze de album”, lansată acum 6 ani a strâns peste 40 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Cooptarea ei în echipa Survivor România a venit pe ultima sută de metri. Ea se afla pe lista de rezervă și a înlocuit o altă Războinică, mai puțin cunoscută, dar care nu a mai fost aptă pentru concurs.

Mesajul Meline înainte să intre în concursul Survivor România

Aceasta emisiune este o experienta pe care o ai o data in viata si asta doar daca ti se ofera oportunitatea.
Am colidat din America de Nord, America Latina pana in Pakistan in dorinta de experiente noi, m-am catarat pe ghetare, am pilotat un avion dar ce voi trai la Survivor am o presimtire ca le va depasi pe toate. Cel mai bun sa castige!„, a spus Melina la intrarea în competiție.

Micuța Războinică de doar 44 de kilograme a impresionat deja publicul fiind una dintre cele mai bune sportive de la Survivor România. Ea a adus și imunitatea echipei sale în ediția de sâmbătă seară, fiind felicitată chiar și de Jador care i-a recunoscut supremația.