Ce avere are Alin Sălăjean, unu dintre cei mai iubiți concurenți de la Survivor România. A avut o funcție importantă în politică

Ce avere are Alin Sălăjean, unu dintre cei mai iubiți concurenți de la Survivor România. A avut o funcție importantă în politică
Alin Sălăjean, Survivor România

Fiecare concurent în parte de la Survivor România are propria sa poveste, iar motivele pentru care au ales această competiție tumultoasă, doar ei le știu. Totuși, poate a venit timpul să aflăm câteva detalii despre Alin Sălăjean, unu dintre cei mai iubiți concurenți din cadrul reality show-ului de la Kanal D.

Alin Sălăjean nu a fost întotdeauna o personalitate atât de sportivă. El și-a dedicat o bună parte din timp politicii, iar timp de patru ani a fost consilier local la Câmpia Turzii. De asemenea, la alegerile locale din 2020, el a fost susținut din partea Partidului Verde pentru funcția de primar, dar nu a mai ajuns pe liste.

Ce avere are Alin Sălăjean

La fel ca orice alt om din sistem, Alin Sălăjean a fost nevoit să își publice declarația de avere atunci când a ocupat funcția de consilier local în perioada 2012-2016.

Iar conform ultimului document publicat în 2016, acesta avea un salariu lunar de 6.853 de lei pentru funcția de consilier local și alți 9.400 de lei pentru funcția de ”staroste la nunți” (n.r. prezentator de evenimente).

Declarația de avere din acel an arată că Sălăjean nu era căsătorit, nu avea terenuri și nu avea nici proprietăți imobiliare. Concurentul de la Survivor România nu avea nici bunuri de valoare, nici conturi, bancare dar nici datorii, în schimb avea o mașină. Un Volkswagen Bora din anul 2001.

Cum a ajuns în televiziune

Politică nu a fost cel mai probabil pe placul lui, așa că imediat ce și-a încheiat mandatul a început să lucreze la un post local de televiziune în funcția de moderator. În ciuda noului job, Sălăjean mărturisea că nu este exclus să se mai întoarcă vreodată într-un partid.

De la moderator la concurent a fost un singur pas. Alin Sălăjean a acceptat cu bucuria provocare Survivor România ba chiar se descurcă de minune. Chiar în urmă cu o seară, concurentul de la Survivor România a vorbit despre momentele prin care trece prin competiție și susținea că știe foarte clar unde greșește.

De asemenea, el și-a demonstrat altruismul și a spus că vrea să facă un sacrificiu pentru una dintre concurente, Marinela, ce care urma să fie eliminată.

A făcut un sacrificiu

”Tensiunile vin din partea mea și vreau să vă demonstrez că vin spre voi să reparăm relațiile. Am vrut să dau dovadă de maturitare și umilință, și am încasat mult, să vadă că vreau să mă duc cu un pas spre reconciliere între mine și ei. Cred că în acest concurs nu cred că o să am ce face, am încasat și am simțit să fac acest pas.

Dacă plec acasă, echipa o să spună, cei care sunt lângă mine, o să zică că omul ăsta chiar dacă am avut divregențe cu el are o fărâmă de umanitate și am dat dovadă de sacrificiu pentru echipă. Spuneau că sunt egosit și nu e adevărat. Vreau să fac un sacrificiu ca Marilena să vedeți că vin spre voi.

Sunt win pentru că dacă voi pleca am dat dovadă de altruism, dacă rămân înseamnă că țara apreciează ce fac eu aici. Pentru mine astăzi a fost un pas spre împăcare. Modestia și umilința acasă nu prea lecunoașteam. Dacă eu plec de aici cu umilință, atât mai aveam de lucrat la persoana mea, voi fi cel mai fericit”, mărturisea concurentul de la echipa ”Războinicilor”.