Cât încasează Dorian Popa lunar și pe ce își cheltuie banii. Suma imensă pe care o câștigă din YouTube

16 feb. 2021
Cât încasează Dorian Popa lunar și pe ce își cheltuie banii. Suma imensă pe care o câștigă din YouTube
Dorian Popa câștigă și 100.000 de euro lunar din Youtube

Dorian Popa nu duce deloc lipsa concertelor. Artistul continuă să fie mereu în top cu piesele sale, iar pe lângă asta, nu ratează ocazia să-și țină fanii la curent cu cele mai recente întâmplări din viața sa, motiv pentru care, milioane de persoane în urmăresc.

Dorian Popa are două milioane de urmăritori pe canalul său de YouTube, așa că nu e de mirare de unde îi vin câștiguri atât de mari. Deși mulți artiști duc lipsa concertelor, în cazul lui Dorian, afacerile merg mai bine ca niciodată.

Câți bani câștigă Dorian Popa

Probabil vă întrebați câți bani se pot câștiga din YouTube și ce sume lunare ar putea intra în contul artistului. Ei bine, acesta a vorbi pentru Aleph News despre modul în care își face banii, dar și despre sumele pe care le încasează lunar.

Dorian Popa a mărturisit că doar din YouTube, el încasează lunar chiar și 15.000 de dolari. YouTube-ul însă nu este singura sa sursă de venit. Artistul a mai povestit că dacă face și publicitate, veniturile sale cresc, iar în cazul lui, suma câștigată lunar depășește 100.000 de euro ”lejer”.

”Din vizualizări faci între 7 și 15.000 de dolari pe lună și dacă mai faci și publicitate bine gândită poți să te duci între 20 și 40.000 de euro pe lună, deci plus vizualizările, te duci undeva între 30 – 50.000 și dacă mai ai și contracte pe un an, cum am eu, sar de o sută lejer”, a declarat Dorian Popa.

Cum își cheltuie banii

Cu sume pe măsură, vin și cheltuieli pe măsură. Dorian Popa s-a răsfățat odată cu creșterea veniturilor sale. El și-a construit casa mult dorită de 300.000 euro cu piscină, trei etaje și cu o suprafață de 400 de metri pătrați.

De asemenea, la doar 31 de ani, artistul și-a cumpărat și o mașină de peste 100.000 de euro, un Mercedes GLE 53 AMG. Chiar el a mărturisit că este prima sa mașină nouă cumpărată din munca sa proprie.

”Este superbă, iarăși trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu că am putut să o cumpăr de nouă. Este prima mașină nouă cumpărată de mine prin forța și munca mea. Este senzațională, a costat 120.000 de euro, nu este niciun secret”, a dezvăluit artistul.

Dincolo de poftele pe care și le face, Dorian are grijă și de cei dragi. El i-a cumpărat iubitei sale, dar și mamei sale câte o mașină, mărturisit că își dorește să le împlinească visurile persoanelor dragi din viața sa.