Denise Rifai, relație secretă cu Florin Cîțu? În ce ipostaze interzise au fost surprinși cei doi. Imagini care vorbesc de la sine

04 sept. 2021
Denise Rifai, relație secretă cu Florin Cîțu? În ce ipostaze interzise au fost surprinși cei doi. Imagini care vorbesc de la sine
Denise Rifai

Deși Denise Rifai activează în prezent la un post de televiziune, care nu dorește implicații politice, mai exact Kanal D, aceasta nu se poate desprinde de marea ei pasiune. Așa că este în continuare foarte implicată în ceea ce se întâmplă pe scena politică românească și are o relație foarte apropiată chiar cu Florin Cîțu.

Recent, paparazzii de la EVZ.ro au prezentat imagini cu premierul la o terasă, alături de Lucian Isar, partenerul de viață al Alinei Gorghiu. Cei doi au avut discuții importante, după cum s-a observat în relatările jurnaliștilor, care i-au surprins, iar gărzile de corp, cei de la SPP mai exact, au avut grijă să-i îndepărteze pe toți cei care se apropiau de masă.

Relație interzisă între Denise Rifai și Florin Cîțu?

O singură persoană a avut trecere liberă: Denise Rifai. Vedeta a fost ani buni prezentatoare la Realitatea Tv și a moderat emisiuni politice. Ceea ce poate s-a uitat este că ea a primit o ofertă de a candida din partea PNL pe lista deputaților, simultan cu Florin Cîțu. Invitația a venit de la aceeași persoană, Alina Gorghiu, care atunci era președinte PNL. De altfel, ea a fost cea care a scufundat partidul în acea perioadă.

Acum Denise Rifai pare a fi în continuare extrem de apropiată de premier. Ea a fost surprinsă într-o pereche de pantaloni extrem de scurți venind la masa premierului. Asortată cu ținută ei casual, avea o geantă Louis Vutton, de câteva mii de euro.

Denise Rifai, la masa cu garda de corp a lui Florin Cîțu

A rămas preț de câteva minute să discute cu Florin Cîțu și Lucian Isar, iar apoi s-a retras la o altă masă cu cei din garda de corp a premierului și au băut împreună o cafea.

Interesant este că jurnaliștii EVZ, deși aveau imaginile de mai mult timp, abia acum le-au difuzat. Inițial ei făcuseră publice doar fotografii de la întâlnirea lui Lucian Isar cu Florin Cîțu. Denise Rifai este foarte apropiată și de Cozmin Gușă, cel care a și promovat-o mult la Realitatea Tv și care i-a oferit o emisiunea în prime time.