Denise Rifai, ieșire nervoasă din cauza lui Nicușor Dan! Reacția ei a lăsat pe toată lumea mască

26 feb. 2021
Denise Rifai, ieșire nervoasă din cauza lui Nicușor Dan! Reacția ei a lăsat pe toată lumea mască
Denise Rifai

Nu mai este un secret pentru nimeni că Denise Rifai a fost și este o apropiată a lui Cozmin Gușă, care nu cu mult timp în urmă se reînscria în PSD. Acesta era susținut frenetic de Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, iar vedeta Kanal D, deși mereu s-a poziționat mai degrabă pe partea dreaptă a eșicherului politic, la alegerile locale a părut că înclină balanța în favoarea reprezentanților PSD.

Denise Rifai nu pare să-l aibă deloc la suflet pe Nicușor Dan, căruia deși nu îi pronunță numele, îl atacă discret ori de câte ori are ocazia. Actualul primar al Capitalei a încercat un proiect ambițios, acela de a bloca PUZ-urile pentru următorii doi ani, doar toată scena politică a sărit în aer.

La fel și Denise Rifai, care deși acum are un alt tip de emisiune și este angajata unui post generalist de televiziune, nu s-a putut abține și l-a atacat pe Nicușor Dan într-o postare pe facebook, folosind multe semne de punctuație, așa cum ne-a obișnuit.

Jurnalista Denise Rifai intră vijelios în plin scandal privind blocarea PUZ-urilor din Capitală. Aceasta acuză că la mijloc sunt interese mari.

Mesajul dur al prezentatoarei Kanal D, Denise Rifai

„Asta, da, SUBIECT!!!!Va dati seama ce presiuni se fac zilele astea si cat cash se muta de colo colo ???!

Taaare!

Ps. Cu alte cuvinte, s-a blocat tot!!!! De la niciun sector nu mai iese niciun fel de aviz, nimic, nimic, nimic, si, Evident, nici de la Primaria Mare.

E bineee! Bine de tot !

Ps2. Si asa era greu sa construiesti in Bucuresti din cauza birocratiei – aceasta Sarabanda a Avizelor – la care se adauga, evident, si termenele luuungi pana se aproba orice fel de documentatie! Iar daca acest proiect trece, va dati seama ce hora a cash-ului va inunda acum noile minti “luminate” care vor aproba viitoarele puz-uri.

Ps3. De remarcat cum a fost prezentat subiectul : “Salvam spatiile verzi!!!! Vrem sa facem Bucurestiul – un oras cu aer curat!!!!”. ( Totul in contextul in care primaria de sector poate oricand suspenda, punctual, lucrarile acolo unde constructorii ridica imobile in zonele cu Spatii verzi ) .

Cum era vorba aia???! “Pleaca ai vostri, vin ai nostri, noi ramanem tot ca prostii” … :)))

Traiasca Bucurestiul Modern si Inghetat!

Traiasca, Traiasca, Traiasca!„, a scris Denise Rifai iritată pe Facebook.