Wizz Air anunță zboruri București – Dubai, cu prețuri începând de la 239 lei. Care sunt condițiile de călătorie și cât costă o vacanță completă de 7 zile în Dubai?

Wizz Air anunță zboruri București – Dubai, cu prețuri începând de la 239 lei. Care sunt condițiile de călătorie și cât costă o vacanță completă de 7 zile în Dubai?
O parte din ambasadorii Wizz Air

Dubai pare că a devenit destinația preferată de vacanță a vedetelor din România și a celor cu venituri mari. Însă prețurile afișate în ultima perioadă, arată că aproape oricine își poate permite o vacanță în cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite întrucât prețurile sunt mai mult decât accesibile turistului cu venituri medii și nu numai.

Wizz Air a transmis zilele trecute că va muta zborurile București – Abu Dhabi pe ruta București – Dubai, din cauza restricțiilor de călătorie impusă pentru această destinație. Totodată a anunțat că începând cu 8 februarie, compania de trafic aerian va opera câte două zboruri pe săptămână de la București la Dubai, în zilele de luni și vineri.

Cât costă un bilet de avion București – Dubai?

Tarifele sunt unele foarte accesibile și pornesc de la 239 lei. Biletele sunt deja disponibile pe site-ul wizzair.com sau pot fi achiziționate prin intermediul aplicației pentru mobil.

Pentru a putea călători la Dubai, românii trebuie să arate mai întâi autorităților aeriene un test PCR negativ COVID-19 efectuat cu 96 de ore înainte de plecare. De asemenea, se va mai face încă un test și la sosirea în Emiratele Arave Unite. Ambele rezultate ale testelor trebuie să fie tipărite în limba engleză sau arabă. Atenție mare, documentele în format electronic nu sunt acceptate, deci trebuie neapărat să tipăriți rezultatele.

În cazul în care, pasagerii fac un test PCR la aeroport, vor fi obligați să rămână în reședința lor, hotel sau apartament până când vor primi rezultatul negativ. În cazul în care acesta este pozitiv, carantina se prelungește.

Dubai este o destinație superbă de vacanță. Foto: aroohatours.com

„Am identificat o cerere în creștere pentru Dubai, pentru că tot mai mulți clienți sunt de părere că zborurilorcu Wizz Air sunt sigure. Suntem pregătiți să oferim servicii de calitate și condiții sanitare de top pentru Dubai și în întreaga rețea pentru o călătorie fără griji. Vom continua să ne adaptăm rapid la cererea pieței în aceste vremuri dificile pentru a ne ridica la așteptările clienților noștri. Echipajul nostru instruit la cel mai înalt nivel este nerăbdător să întâmpine pasagerii care călătoresc în Dubai la bordul flotei noastre moderne”, a transmis Andras Rado, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Cât costă o vacanță în Dubai? Ofertele agențiilor de turism

Turiștii pot opta așadar pentru o vacanță în Dubai pe care să și-o rezerve singuri sau pot merge la o agenție de turism, de unde pot achiziționa un pachet cu servicii complete. Voceabanilor.ro a verificat mai multe oferte și astfel am aflat că majoritatea agențiilor de turism vin cu pachete la prețuri extrem de atrăgătoare.

De exemplu, la Christian Tour, prețul pentru o vacanță de 7 zile în Dubai, cu transportul aerian inclus, hotel și mic dejun, costă 528 de euro pentru o persoană, dacă rezervarea este făcută până pe 31 ianuarie.

O ofertp similară am găsit și la Tui Travel. Desigur, prețurile cresc în funcție de numărul de stele al hotelului și serviciile oferite.

Paralela 45 are prețuri ceva mai mare, începând de la 765 de euro pentru un pachet de 7 nopți. dar garantează o cazare de 4 stele.

Pe trivago.ro sunt de asemenea oferte de cazare la prețuri mici, unde puteți opta pentru un hotel în funcție de bugetul alocat, mai ales dacă ați optat pentru a vă rezerva singuri vacanță, eventual achiziționând un bilet ieftin de la Wizzair.

Așadar, pandemia pare că a făcut din Dubai nu doar locul preferat al românilor pentru vacanță, dar și o destinație accesibilă oricui simte nevoie unei recreeri.