Demisie de răsunet la Digi24. Un cunoscut realizator TV pleacă la Antene. Care este motivul

28 mai 2021
Demisie de răsunet la Digi24. Un cunoscut realizator TV pleacă la Antene. Care este motivul

După zece ani petrecuți la Digi24 pe postul de realizator TV, un cunoscut jurnalist a decis să-și dea demisia și să accepte propunerea de a face parte din echipa Observator de la Antena 1. Este vorba despre Marius Pancu, cel care de curând a fost acuzat că ar fi avut o atitudine nepotrivită la adresa Israelului.

„De ce Israelul, țară democratică, acționează cu aceleași metode, în aceeași manieră, ca o organizație teroristă?”, a fost întrebarea pe care Marius Pancu i-a adresat-o ambasadorului Israelului la București, David Saranga și care apoi a atras reacții negative.

De ce și-a dat Marius Pancu demisia de la Digi24

Nu se știe dacă demisia de la Digi24 nu ar fi avut legătură chiar cu acest incident, însă o explicație clară pentru care realizatorul TV a ales să facă acest pas acum, nu a dat.

Marius Pancu a lucrat la Digi24 zece ani

El și-a anunțat plecare la postul unde a activat zece ani, printr-o postare pe facebook, care a strâns peste 1000 de like-uri. O parte din fani l-au acuzat că pleacă pentru bani la un trust toxic, în timp ce o alta i-a urat mult succes în noul rol.

Mesajul lui Marius Pancu

„Dragilor, azi ne vedem la ultima editie „Stirile Serii”, iar duminica la ultima „Editie Speciala” la Digi24. Stiu ca publicul celor doua emisiuni e diferit, asa ca anuntul il fac de pe acum. Nu vreau sa devin emotional, dar va multumesc ca ati fost cu mine in astia 10 ani… de la primul breaking news (care a fost o deraiere de tramvai 41 cu Andreea Georgescu si @anca dumitrescu) la toate atentale teroriste, caderile de guverne si de meteoriti, la toate interviurile: de la fete regale, la artisti, scriitori si politicieni – toate realizate cu aceeasi intransigenta si opozitie indiferent de personajul din fata mea tocmai pentru ca stiam ca acasa am sustinerea voastra.

Le multumesc si colegilor care m-au suportat desi nu e totdeauna usor – toata zbaterea a fost pentru ca mi-am dorit ca produsul nostru sa iasa exceptional, nu pentru ca as fi avut vreo doaga lipsa sau vreo miza personala. Va apreciez cum poate n am spus-o prea des. Si ma-nclin cu asupra de masura in fata echipelor directe, we made it work, va stiti voi.

Altfel, nu e nimic picant la mijlloc, stiu ca veti intreba. Sunt doar straturi de viata suprapuse. Si casnicii in urma carora ramanem prieteni atunci cand le-am atins limitele si le-am trait povestile. Love you to bits, you’re always gonna be in my heart. Ne revedem curand in echipa Observator . Cum ma stiti, cu acelasi aplomb, cu aceeasi apetenta pentru subiecte care nu-s run of the mill, cu aceleasi interviuri intransigente. Si hai, one last time, tune in la Stirile Serii”, a scris Marius Pancu pe facebook în urmă cu două zile.