De nerecunoscut! Cum arată acum Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu? Adolescenta a fost absentă un an de pe rețelele de socializare

30 mai 2021
De nerecunoscut! Cum arată acum Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu? Adolescenta a fost absentă un an de pe rețelele de socializare
Irina Columbeanu, alături de părinții ei

Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor și a lui Irnel Columbeanu era extrem de activă pe rețelele de socializare, înainte să se mute cu mama ei în Statele Unite ale Americii. Aceasta avea și un cont de Youtube, unde posta frecvent vlogg-uri.

Irina Columbeanu reușise să strângă în jurul ei o întreagă comunitate de fani, deși era doar o copilă. Însă adora să fie în centrul atenției și să vorbească cu toți cei care o apreciau. Viața în SUA a schimbat-o enorm. Partenerul de viață al mamei sale, Mr. Pink a impus reguli foarte stricte.

Irina Columbeanu a avut interzis pe rețelele de socializare

Printre acestea, i-a interzis atât ei, cât și Monicăi Gabor să mai posteze pe rețelele de socializare. Astfel nimeni nu a mai știut nimic despre Irina Columbeanu timp de un an.

Subit, la începutul lunii mai, adolescenta, care acum are 14 ani, a postat o fotografie cu ea. Nu mai este copilul zâmbitor de altă dată, ci mai degrabă o tânără domnișoară cu ochii triști. Însă a fost singura ei postare, care a strâns un număr foarte mare de aprecieri, peste 15.000 de likes.

Un fan a întrebat-o dacă mai trăiește, semn că Irina nu a mai putut ține legătura cu cei de acasă, așa cum o făcea atunci când locuia împreună cu tatăl său, care-i făcea toate poftele.

Irinel Columbeanu nu mai avea bani nici de chirie

Fetița a fost nevoită să se mute în SUA, după ce Irinel Columbeanu a dat faliment. Acesta a rămas fără casă, mașină și fără niciun ban. La un moment dat, stătea cu chirie într-un apartament și reușise acumuleze datorii imense la întreținere.

Fostul milionar de la Izvorani mai reușește să câștige ceva bani din aparițiile televizate pentru care este plătit. Acesta vine de fiecare dată cu dezvăluiri picante, iar producătorii îi oferă un onorariu consistent pentru ele.