Cu ce suma de bani l-ar fi platit Kanal D pe Zanni ca sa participe la Survivor România? E o diferență enormă între el și Jador

29 ian. 2021
Cu ce suma de bani l-ar fi platit Kanal D pe Zanni ca sa participe la Survivor România? E o diferență enormă între el și Jador
Echipa Faimoșilor de la Survivor România

Noul sezon Survivor România reușește să-i țină cu sufletul la gură pe telespectatori. Toți concurenții ajung în situații limită, însă sunt și plătiți pe măsură. Cea mai mare sumă încasată depășește 4.000 de euro pe săptămână. 

Provocările de la Survivor România sunt răsplătite pe măsură. Fiecare concurent încasează o sumă pentru fiecare săptămână în care rămâne în competiție. Surse au declarat pentru Vocea Banilor că cel mai bine plătit concurent din echipa Faimoșilor este chiar Jador. Acesta ar încasa peste 4.000 de euro pentru doar șapte zile în competiție.

Câți bani câștigă Zanni la Survivor România

Dacă vă întrebați ce sumă încasează Zanni în cometiția Survivor România, se pare că protejatul lui Alex Velea din echipa Faimoșilor nu se poate lăuda co o sumă prea mare. Spre deosebire de ceilalți concurenți care au negociat destul de bine, Zanidache nu a reușit să obțină foarte mulți bani la Survivor România.

Ceilalți concurenți nu se pot plânge însă. Alexandra Stan a reușit să își negocieze contractul cu brio. Potrivit click.ro, artista a obținut un salariu de 2.500 de euro pe săptămână, o sumă destul de consistentă.

De celalată parte însă, Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță și Culiță Sterp ar fi primit săptămânal sume între 1.500 şi 3.000 de euro.

Cine câștigă cel mai mult

Totuși, cel mai bine plătit concurent de la Survivor România este Jador, pe numele său adevărat Remus Ionuţ Dumitrache. La doar 25 de ani, artistul a reușit să obțină săptămânal suma de 4.500 de euro.

Acesta a mărturisit că a intrat în competiție  pentru a-și pune gândurile în ordine, dar și pentru a se putea redescoperi și a-și testa limitele.

“Mi-am dorit să întru în competiţia «Survivor România» pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc şi care mă iubesc.

Sunt convins că voi vedea viaţa cu alţi ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preţ pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper că Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic şi psihic. Va fi ca un post pentru mine această experienţă”, mărturisea Jador la începutul competiției.