Cum arată Inoke, fiica superbă de 19 ani a lui Cabral? Motivul pentru care aceasta refuză să mai vorbească cu tatăl său

28 mai 2021
Cum arată Inoke, fiica superbă de 19 ani a lui Cabral? Motivul pentru care aceasta refuză să mai vorbească cu tatăl său
Cabral

Cabral trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Soția sa, Andreea Ibacka l-a anunțat recent că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Cuplul mai are o fetiță superbă, Namiko, iar aceasta este extrem de încântată că în câteva luni va avea un partener de joacă.

Cabral și Andreea Ibacka spun că și-ar dori o fetiță, însă momentan nu știu sexul bebelușului. Anunțul celor doi că vor mai avea un copil s-a viralizat imediat pe rețelele de socializare și au primit zeci de mii de mesaje de felicitare.

Inoke s-a transformat într-o domnișoară superbă

Totuși a existat cineva important din viața vedetei PRO TV, care nu a avut nicio reacție: Inoke, fiica cea mare a lui Cabral. Ea va împlini curând 19 ani, o vârstă dificilă, iar pandemia a schimbat mult cursul vieții.

Inoke este rezultatul iubirii dintre el și Luana Ibacka, care a fost prima lui soție. Cei doi au rămas în relații bune, iar prezentatorul PRO TV a păstrat mereu legătura cu micuța lui, care acum a devenit o adolescentă superbă.

Inoke Ibacka, fiica cea mare a lui Cabral

Motivul pentru care fiica cea mare a lui Cabral nu mai vorbește cu el

Este pentru prima dată, însă când Cabral spune public că fiica lui refuză să mai comunice cu el. Motivul pare a fi legat de regulile pe care prezentatorul i le-ar impune.

„Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, știe, a aflat (n.r. – că Andreea Ibacka este însărcinată). O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață…”, a spus Cabral în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV.