Cu ce se ocupă Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu. Ce afaceri are acesta, de fapt

08 oct. 2021
Cu ce se ocupă Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu. Ce afaceri are acesta, de fapt
Oana Zăvoranu, împreună cu soțul său Alex Ashref. Foto: Facebook

Alex Ashraf și Oana Zăvoranu s-au căsătorit în 2018 și de atunci vedeta este discretă cu viața sa personală. Împreună cei doi sunt implicați în mai multe afaceri și fac o echipă bună atât în plan personal cât și profesional. Ce afaceri au cei doi?

În mare parte, Alex Ashraf, în vârstă de 33 de ani se ocupă alături de Oana Zăvoranu de firmele în care sunt asociați. La 33 de ani, Alex este un om de afaceri de succes, împlinit atât pe plan profesional cât și personal. Una dintre afaceri este și o clinică medicală pe care Oana Zăvoranu a înființat-o în 2017.

„Banii i-am investit într-o clinică medicală care este și asta un succes cu mult peste așteptări pentru mine și un motiv de mândrie pentru că de la o clinică m-am extins în trei locații”, afirma Oana Zăvoranu.

Ce profit a înregistrat clinica medicală

Firma One life SRL a fost înființată în 2017, an în care nu prea a avut succes, înregistrând o pierdere de 760.982 lei. Un an mai târziu, a revenit pe plus și a obținut un profit net de 750.194, lei. Potrivit datelor de la Ministerul de Finanțe pentru 2019, clinica a avut o cifră de afaceri aproape dublă față de anul precedent, ajungând la peste 4,1 milioane de lei. De asemenea, profitul a crescut în același ritm până la 1.627.247 lei, adică de aproximativ 350.000 de euro.

În fine, în 2020, cifra de afaceri a crescut ușor la 4,7 milioane de lei, dar profitul net a fost ceva mai scăzut, One life SRL înregistrând „doar” 1.053.065 lei.

Alex Ashraf și Oana Zăvoranu sunt asociați în mai multe firme, care operează în diferite domenii de activitate. Cei doi se ocupă împreună de aproximativ 11 firme care derulează afaceri în domenii precum interpretare artistică, activități fotografice sau comerț cu produse cosmetice și de parfumerie.

Un parfum de succes?

Vedeta mărturisea chiar ea că a investit o bună parte din avere pentru a lansa un parfum de succes, care se folosește de brand-ul pe care și l-a creat de-a lungul anilor.

„Am investit într-un parfum care, la fel, a fost un succes enorm și de pe urma căruia am câștigat foarte mulți bani, bani făcuți pe numele meu și seriozitatea mea față de brandul pe care îl reprezint”, spunea Oana.

Cu toate acestea, firma care produce acest parfum și este deținută de cei doi, Kanye Star Prod SRL nu figurează cu vreun profit major, conform datelor Ministerului de Finanțe. Singurul an în care aceasta ar fi făcut vreun ban de la înființare este 2018, când a avut un profit infim de 287 de lei. În schimb, între anii 2018 și 2020 aceasta figurează cu o datorie constantă de peste 85 de mii de lei.