Cu ce milionar celebru este căsătorită fiica lui Victor Ciorbea. La 36 de ani, ea și-a cumpărat o vilă de 8 milioane de dolari

31 aug. 2021
Cu ce milionar celebru este căsătorită fiica lui Victor Ciorbea. La 36 de ani, ea și-a cumpărat o vilă de 8 milioane de dolari
Victor Ciorbea

Fiica fostului premier Victor Ciorbea, Oana, în vârstă de 36 de ani e măritată cu afacerist american și trăiește de ani buni în Statele Unite. Ei s-au căsătorit în 2013 și recent se pare că și-au achiziționat o proprietate de lux în Florida pentru o sumă fabuloasă.

Ginerele lui Ciorbea, Chandler Joel Reddy (40 de ani) este director la o companie unde se ocupă de investiții majore, având pe mână bunuri și investiții de circa 35 de miliarde de dolari. El s-a alăturat companiei Warburg Pincus în 2004 și conduce Grupul de investiții strategice, care este responsabil pentru investițiile mari ale companiei în tehnologie și servicii tehnologice. Firma pe care o conduce are în portofoliu peste 125 de companii. Reedy are o diplomă în economie de la Harvard College.

Cât costă vila de lux cumpărată de cuplu

Soțul fiicei fostului premier a achiziționat recent o vilă fabuloasă în cea mai bună zonă rezidențială din Florida. Proprietatea, care beneficiază de o plajă privată de 200 de metri lungime, a fost achiziționată pentru nu mai puțin de 7,75 milioane de dolari, scrie fanatik.ro.

Cei doi s-au cunoscut în Statele Unite, ambii fiind absolvenți de Harvard. Părinții Oanei, Victor și Lacrima Ciorbea au trăit în 2013 bucuria vieții, atunci când fata lor s-a măritat în cadrul unei ceremonii care s-a desfășurat în New York.

„O să fim vreo opt, zece invitaţi din România. Normal că am emoţii, sigur că da. Ea este acolo de 15 ani şi jumătate. Se căsătoreşte cu un băiat care a terminat şi el Harvard-ul, tot Ştiinţe Economice. El a terminat exact când a ajuns ea, dar s-au întâlnit în apropiere de Wall Street”, mărturisea în 2013 Victor Ciorbea.

Victor Ciorbea avea datorii considerabile

Victor Ciorbea era înglobat în datorii pe vremea când era Avocatul Poporului. El avea datorii considerabile și la stat, dar și la bănci. Unei singure bănci, de exemplu, acesta datora peste un milion de euro pentru o casă cu piscină achiziționată în zona Floreasca, în apropierea lacului.

Atât Victor Ciorbea cât și Lacrima Ciorbea au încetat să mai achite asigurările de sănătate și impozitul pe venit la stat. În 2008 fostul premier nu a mai plătit asigurările de sănătate și din 2013 politicianul a sistat și plata impozitului pe venit.

În urmă cu doi ani, ei au achitat o parte din impozitele restante, iar ANAF i-a scutit de restul datoriei ce se ridică la 270.000 de lei.