CTP, în direct, supărat pe jurnaliștii Digi24: „Am pronunțat eu așa ceva? O propoziție tâmpită ca asta?”

07 ian. 2021
CTP, în direct, supărat pe jurnaliștii Digi24:
Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din România

Așa cum ne-a obișnuit deja, Cristian Tudor Popescu este un jurnalist liber, care spune fix ceea ce gândește oricând, indiferent unde se află. Supărat pe producătorii și editorii Digi24, care au titrat pe o burtieră: „C.T.Popescu: Eu mă așteptam la incidente”, acesta a răbufnit în direct.

„Domne, nu, nu puneți de acolo! Titrați acum pe ecran – C.T.Popescu: Eu mă așteptam la incidente. Am pronunțat eu așa ceva? O propoziție tâmpită ca asta? Că mă așteptam la incidente? Păi astea sunt incidente? Suntem jurnaliști sau ce dracu suntem? Acesta este terorism la nivel de stat”, a spus Cristian Tudor Popescu în intervenția în direct de la Digi24, conform paginademedia.ro.

Gazetarul comenta la acel moment evenimentele din Statele Unite ale Americii, care au luat prin surprindere întreg mapamondul și care au ținut prima pagină a publicațiilor de pe întreaga planetă.

Ce s-a întâmplat în SUA, când Joe Biden urma să fie validat președinte

Donald Trump a pierdut alegerile în fața democratului Joe Biden pe 2 noiembrie 2020

Mii de protestatari, suporteri fanatici ai lui Donald Trump au intrat în Capitoliu, în momentul în care urmă să fie desemnat drept nou președinte al SUA, Joe Biden. Deși în mod normal clădirea, ar fi trebuit securizat, în interior au pătruns persoane neavizat, care au făcut ravagii, ridiculizând practic serviciile de informații, care ar fi trebuie să preîntâmpine un astfel de incident.

Patru persoane au fost împușcate și au murit și 14 polițiști au fost răniți. Mesajele lui Donald Trump, care au fost postate pe rețelele de socializare și care au rulat și pe posturile de știri, au fost șterse, considerându-se că acestea instigă la violență.

Mesajul lui Trump a fost ulterior șters de pe rețelele de socializare

”Știu că suferiți, ne-au furat victoria (…), dar e timpul să mergeți acasă. Trebuie să avem pace, trebuie să ca legea să fie respectată. Nu vrem ca cineva să fie rănit. (…) Este o perioadă grea, nu s-a mai întâmplat să ne ia victoria așa cum ne-au luat-o acum, cum mi-au luat-o mie, cum v-au luat-o vouă”, spunea Donald Trump în mesajul video, care ulterior a fost șters de oficialii Twitter.

La câteva ore de la asalt, Joe Biden a fost validat președinte al SUA, după ce acesta fusese ales pe 2 noiembrie de poporul american. Ulterior FBI a pornit procedurile de identificare a persoanelor violente, care au participat la protestele de la sediul Congresului SUA.