Cove rupe tăcerea! A făcut public motivul real pentru care a plecat de la PRO TV

09 sept. 2021
Cove rupe tăcerea! A făcut public motivul real pentru care a plecat de la PRO TV
Cove împreună cu soția lui

Demisia lui Cove de la PRO TV a fost una cu adevărat fulger. Nimeni nu se aștepta ca acesta să renunțe la colaborarea cu postul, unde lucra de mai bine de șase ani. El a prezentat emisiunea Vorbește lumea încă de la debut și a acoperit foarte bine momentele în care Adela Popescu se afla în concedii de maternitate.

Cove a plecat la Prima Tv, unde se simte foarte bine și mult mai liber, după cum chiar el lasă de înțeles. Chair dacă a încercat să fie foarte diplomat, actorul a lăsat să se înțeleagă că totuși muncea foarte mult și nu era remunerat pe măsură.

„Sunt de principiul că schimbările sunt necesare în viată, mai ales în cazul profesiilor vocationle și uneori, chiar daca anumite schimbări pot părea neașteptate sau bruște pentru unii, în cazul meu ale au venit mereu la timpul potrivit. Și, cum spunea o mai veche colaboratoare, viața e plina de…surprize- surprize”, a spus Cove.

Cove spune că muncea prea mult și nu avea timp liber

El a scos în evidență faptul că a muncit foarte mult și că nu a avut deloc timp liber. El a fost mereu în prim plan și a fost nevoit să acopere și golurile lăsate de Adela Popescu, iar mai apoi de Lora, care și-a dat demisia la scurt timp după ce revenise la PRO TV.

„Nu pot spune că a fost ceva ce m-a nemulțumit, a fost o perioada foarte frumoasă, obositoare, e drept, pentru că nu este ușor să ai o emisiune în direct, zilnic. Dar singurul motiv de nemulțumire era acela că nu puteam pleca foarte departe în vreo călătorie pentru că doar weekend-urile le aveam libere și nu îmi puteam permite o călătorie mai lungă. Mai ales pentru copii a fost greu. Mie îmi place să merg iarna în destinații calde iar acestea sunt departe și nu îmi puteam permite aceste vacanțe. A fost o perioadă plină de provocări, munca în televiziune este o provocare în sine și cred că important este să te poți adapta și să funcționezi cât mai bine în orice conjuctură”, a povestit el pentru spectacola.ro.

În ultima perioadă au plecat mai multe nume mari de la PRO TV și de vină se pare că ar fi managementul. A fost schimbat directorul de programe și este posibil ca de aici să fi apărut multe animozități. CEO-ul este același de opt ani de zile, deci greu de crezut că aceasta a fost problema.