Ce salariu avea Cove la PRO TV, pentru emisiunea Vorbește lumea. Suma este neașteptat de mică. Date OFICIALE

02 sept. 2021
Ce salariu avea Cove la PRO TV, pentru emisiunea Vorbește lumea. Suma este neașteptat de mică. Date OFICIALE
Cove și Adela Popescu

Noul sezon al emisiunii matinale, Vorbește lumea, difuzată de PRO TV a început cu o surpriză uriașă. Gabriel Coveșeanu, alias Cove a fost scos de pe post, după șase ani în care a fost singura prezență constantă în show. Adela Popescu a revenit mult mai repede decât se estima din vacanță și și-a reluat locul de prezentatoare.

Shurubel și Bogdan Ciudoiu, doi oameni de radio sunt cei care l-au înlocuit pe renumitul actor, însă primele ediții ale emisiunii nu au fost tocmai reușite. Publicul s-a arătat dezamăgit și a transmis reprezentanților PRO TV că-l vor pe Cove înapoi. Acesta era foarte amuzant și spontan, iar acum totul pare fad fără el.

De ce a plecat COVE de la PRO TV

Mai multe surse spun că ruptura de PRO TV s-ar fi datorat bugetului. Mai exact, Cove a dorit o renegociere a contractului, ținând cont că el a fost cel care a dus greul în această emisiune, în condițiile în care Adela Popescu a fost deja de două ori în concediul de maternitate, iar el a trebuit să facă față schimbărilor.

Doar că noul management ar fi fost tranșant, conform surselor VoceaBanilor.ro și așa cum s-a întâmplat și în cazul altor vedete s-a lăsat cu o demisie/demitere. Oana Cuzino și Florin Călinescu sunt două nume grele care au încheiat colaborarea lungă cu PRO TV recent.

Ce salariu încasa Cove de la PRO TV

Salariul lui Cove la PRO TV era de puțin peste 3.000 de euro, o sumă destul de mare, dar nu atât de mare pe cum se aștepta toată lumea. Adela Popescu ar încasa un venit similar, doar că pretențiile ei sunt mai mici.

Potrivit actelor oficiale consultate și de cei de la FANATIK, Gabriel Coveșeanu Cove a încasat, în anul 2020, venituri impresionante: 111.101 lei ca manager al Teatrului Ion Creangă din București, 182.008 lei de la Pro TV, 45.082 lei din drepturi de autor, 20.000 de lei din dividente și 720 de lei din dobânzi. Adică, anul trecut, Cove a câștigat o mică avere, veniturile sale fiind impresionante, totalul ajungând la un total de 358.911 lei, adică aproximativ 72.000 de euro.