Cine este vecinul fraților Dedeman. Și-au cumpărat casa fix lângă palatul său

Cine este vecinul fraților Dedeman. Și-au cumpărat casa fix lângă palatul său

Frații Dedeman au un nou vecin. Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii retailerului de bricolaj Dedeman și unii dintre cei mai bogați  oameni români și-au cumpărat o casă fix lângă palatul unea dintre cele mai cunoscute personalități din întreaga țară.

Proprietarii Dedeman au dat lovitura în anul 2018. Cei doi frați au cumpărat o casă cu aproximativ cinci milioane de euro, în cea mai mare tranzacție cu locuințe din acel an, scrie profit.ro. Este vorba despre casa negustorului Nicolae Hlebnikian.

Surpriza totală vine abia acum. Frații Dedeman vor avea un vecin pe măsură, deoarece imobilul, fiind un monument istoric de clasa B, este aplasat chiar lângă palatul omului de afaceri, Gigi Becali, din centrul Capitalei.

Vila nu este pentru oricine Aceata are o suprafață de peste 2.800 metri pătrați construiți, dispune de 31 de camere și 15 băi, este prevăzută cu lift și are ca anexe un garaj, o magazie și un adăpost antiatomic, toate construite în 1940. De asemenea, suprafața utilă a casei este de 1.520 de metri pătrați și are la dispoziție un teren de 1.405 metri pătrați.

La doar câțiva metri distanță este palatul lui Gigi Becali, cumpărat în anul 2006, pentru o sumă și mai mare, mai exact 7 milioane de dolari.

Frații Dedeman nu vor să locuiască în București

Deși mulți și-ar fi închipuit că noua achiziție a fraților Dedeman va fi transoformată în locuință, Dragoș Pavăl susține că nu se pune problema de așa ceva. El a mărturisit pentru profit.ro că nu va pleca din Bacău.

”În niciun caz nu va fi utilizată ca locuință. Nu plec din Bacău. Încă încercăm să-i conturăm cea mai potrivită destinație. Doar exteriorul a fost restaurat“, a declarat Dragoș Pavăl.