Frații Dedeman pregătesc o investiție în fotbal. Au schimbat din nou echipa, după negocierile cu Gică Hagi

24 oct. 2020
Frații Dedeman pregătesc o investiție în fotbal. Au schimbat din nou echipa, după negocierile cu Gică Hagi

Dragoș și Adrian Pavăl sunt în topul bogaților din România și în fiecare an surprind lumea business-ului cu noi investiții. De ceva timp deja se vorbește că acești ar dori să devină patroni ai unei echipe de fotbal. S-au purtat negocieri cu Gheorghe Hagi pentru Viitorul, iar la un moment apăruse posibilitatea unei infuzii de capital la Bacău.

Acum lucrurile s-au schimbat din nou la 180 de grade și se pare că echipa de fotbal în care frații Dedeman ar dori să investească este Steaua. În momentul de față, aceasta este susținută financiar de Armată, după ce Gigi Becali a pierdut brandul. Doar că echipa nu va putea ajunge în Liga 1 fără o investiție privată.

Iar Dragoș și Adrian Pavăl ar fi interesați, conform jurnaliștilor de la Fanatik.ro. Ei spun că amplasarea ultimului magazin Dedeman lângă stadionul Steaua nu ar fi deloc întâmplare. Pământul pe care a fost construit, a fost cumpărat,chiar de la Armata Română.

De ce au eșuat negocierile cu Gică Hagi

”Ăştia de la Dedeman, care sunt oameni deştepţi, văd că e de câştigat din fotbal. Vor veni în fotbal, dacă au siguranţa că vor avea de câştigat”, spunea Gigi Becali în urmă cu ceva timp.

În urmă cu un an, tot Fanatik scria despre negocierile dintre frații Pavăl și Gică Hagi pentru implicarea financiară a acestora la Viitorul. Au făcut o ofertă să ia 49% din acțiunile clubului, pentru ca Hagi să rămână acționar majoritar, dar suma de 10 milioane de euro li s-a părut prea mare și au rămas doar sponsori.

De precizat că frații Pavăl au parteneriate de susținere financiară cu Simona Halep, cu Cristina Neagu, cu Comitetului Olimpic și Sportiv Român, cu federațiile naționale de atletism, de tenis, de rugby, cu Fundația Olimpică Română, cu Fundația Nadia Comăneci, dar și cu naționala de Fed Cup.