Demisie de răsunet de la PRO TV! Unul dintre cei mai importanți oameni ai postului pleacă la Antena 1

02 sept. 2021
Demisie de răsunet de la PRO TV! Unul dintre cei mai importanți oameni ai postului pleacă la Antena 1

Toamna vine cu multe plecări de la PRO TV. Florin Călinescu, Oana Cuzino și Cove sunt trei nume grele care au încheiat colaborarea cu postul de pe Bulevardul Pache Protopopescu. Dar demisiile nu se opresc aici.

Unul dintre cei mai importanți oameni din PRO TV a anunțat că pleacă la Antena 1. Este vorba despre Andreea Godeanu, producător cu peste 20 de ani de experienţă. Aceasta s-a ocupat de emisiunile de top ale postului. Ea a gestionat trei ediții ale show-ului Românii au talent, iar în ultimii doi ani, a coordonat producţiile Vorbeşte lumea, La Măruţă, Lecţii de viaţă şi Ce spun românii.

Ce va face Andreea Godeanu la Antena 1

La Antena 1 va face parte din echipa Monei Segall și se va ocupa de noua emisiune Preţul cel bun (realizat după licenţa Preţul corect). Timp de 20 de ani, aceasta a colaborat cu Teo Trandafir, pentru producțiile pe care aceasta le-a prezentat. Așadar a fost împreună cu ea și la Romantica TV, dar și la Kanal D.

Ulterior a revenit la PRO TV, iar acum migrează la Antena 1. Nu se cunosc motivele acestei decizii, dar alături de ea au mai demisionat și alte nume importante din zona producției.

Este vorba despre Emilia Vlad, producător general, printre altele, la Imperiul leilor şi la Ferma, dar şi regizorul Alex Fotea (după şapte ani în Pro TV), după cum informează paginademedia.ro.