Cine este șeful PRO TV? Acesta a anunțat schimbări spectaculoase pentru toamnă. La ce să se aștepte publicul

26 aug. 2021
Cine este șeful PRO TV? Acesta a anunțat schimbări spectaculoase pentru toamnă. La ce să se aștepte publicul
Aleksandras Cesnavicius - CEO PRO TV

Avea deja zece ani de experiență, atunci când a primit provocarea supremă, aceea de a conduce cel mai de succes post de televiziune din România. Aleksandras Cesnavicius este de originie lituanian și a ocupat poziții de conducere în televiziuni din țara sa natală, Ungaria, Cehia Slovenia, dar a lucrat și la diferite proiecte de pe teritoriul Rusiei.

Și-a început mandatul la PRO TV în anul 2013 și este deja de opt ani în România. Chiar dacă s-a schimbat patronatul, el a rămas în fruntea companiei și asta datorită performanțelor sale manageriale. A fost criticat de Florin Călinescu, care a decis să-și dea demisia din juriul de la Românii au Talent, însă cifrele sunt de partea lui Cesnavicius.

Ce a pregătit CEO-ul PRO TV pentru publicul din România

Acesta a reușit să mențină PRO TV lider de piață și să crească profitul companiei. Anul acesta, el a lucrat la grila de toamnă cu directorul de programe, Antonii Magnov și se anunță un program foarte intereasnt.

”În această toamnă, la PRO TV, vom avea mai mult divertisment, mai mult umor, mai multe producții locale și informații obiective. Grila de toamnă din acest an este despre diversitate și un mix perfect creat prin dedicarea și angajamentul unei echipe extrem de puternice. Mai mult, trebuie să subliniez faptul că PRO TV are planuri și investiții pe termen lung, așa că am folosit această oportunitate, lansarea grilei, pentru a evidenția acțiunile noastre clare în consolidarea portofoliului nostru de conținut premium, am făcut de asemenea și investiții în stațiile secundare prin achiziționarea de drepturi de difuzare a unor programe sportive și producții locale.

Întotdeauna ne propunem să setăm trendurile și așa cum am anunțat în cadrul evenimentului de presă, având în vedere evoluțiile socio-demografice, împreună cu partenerii noștri de afaceri lucrăm la implementarea unui nou target de referință. Sunt mai mult ca sigur că vom avea o toamnă reușită și avem premisele potrivite pentru a privi spre un viitor strălucit”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Noutățile cu care vine postul de televiziune în această toamnă sunt Super Star, Căsătoriți pe nevăzute, dar și celelate producții care continuă vor veni cu surprize.

Grila de toamnă a PRO TV