Cine este jucătoarea de tenis cu care Simona Halep a ales să se antreneze pentru Australian Open! Este o lovitură pentru Soroana Cîrstea

17 ian. 2021
Cine este jucătoarea de tenis cu care Simona Halep a ales să se antreneze pentru Australian Open! Este o lovitură pentru Soroana Cîrstea
Simona Halep și Sorana Cîrstea

Simona Halep speră să câștige primul trofeu la Australian Opean, după ce în anul 2018 a pierdut finala după trei ore de joc în fața Carolinei Wozniacki, retrasă acum din activitatea. Românca a decis să nu mai participe la alte turnee în acest an, ci să se atreneze pentru a fi în formă maximă la momentul potrivit.

Ea a aterizat joi la Adelaide, orașul lui Darren Cahill, antrenorul ei, unde va sta în carantină 14 zile, dar va avea voie să se antreneze câte 5 ore pe zi. Tot aici va participa la un mini-turneu demonstrativ alături de alte staruri de tenis cum sunt Rafel Nadal, Novak Djokovic, Serena Williams sau Naomi Osaka.

Simona Halep ajutor nesperat pentru Irina Begu

Simona a ales să o salveze pe Irina Begu de carantina imposibilă de la Melborune și a luat-o alături de ea ca partener de antrenament, anunță Eurosport. Astfel cele două se vor putea pregăti pentru turneul de la Australian Open, unde alți jucători care au aterizat deja sunt obligați să rămână blocați în camere.

Printre aceștia și Sorana Cîrstea, care a izbucnit pe Twitter.

Sorana Cîrstea. Foto: Facebook

„Oamenii care se plâng sunt îndreptățiți. Nu am probleme să stau 14 zile în cameră urmărind netflix. Crede-mă, acesta este un vis împlinit, chiar și în vacanță! Ceea ce nu putem face este să concurăm după ce am stat 14 zile pe o canapea. Aceasta este problema, nu regula de carantină”, a scris jucătoate de tenis din România pe contul de twitter.

Sorana Cîrstea disperară din cauza restricțiilor impuse la Melbourne

Sorana Cîrstea s-a aflat într-un avion cu o persoană care ulterior a fost testată pozitiv, astfel că aceasta este obligată acum să rămână blocată în cameră, fără posibilitatea de a antrena. Practic va fi obligată să intre direct în joc, fără o pregătire prealabilă, ceea ce complică foarte mult lucrurile.

„Sunt de acord … dacă ne-ar fi spus această regulă înainte … aș fi rămas acasă. Ne-au spus că vom zbura cu o capacitate de 20%, în secțiuni și că vom fi un contact strâns DOAR dacă echipa sau cohorta mea dau rezultate pozitive”, s-a plâns Sorana.

Mai multe jucătoare de tot se găsesc în situații similare cu românca. Printre acestea Agelique Kerber, Bianca Andreescu (Canada), Svetlana Kunetsova (Rusia), Ons Jabeur (Tunisia), Marta Kostyuk (Ucraina), Belinda Bencic (Elveția) sau Maria Sakkari (Grecia).